وبسایت سرآشپز پاپیون - سودابه بانو: در این مطلب قصد داریم بهتون طرز تهیه لیمو عمانی رو یاد بدیم. به راحتی میتونید تو خونه درست کنید و از لیمو عمانی خونگیتون لذت ببرید.
مواد لازم
- لیمو ترش 1 کیلوگرم
- سرکه 1 فنجان
- آب به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1. لیموترش ها را بشوئید سپس روی آنها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید ، پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید.
2. درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید ، باید لیموها را در 2 مرحله به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.
3. در مرحله اول لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید.
4. در مرحله دوم لیموهای آبکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید.
5. پس از خنک شدن لیموها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید ، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید ، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.