گوشت کبک لذیذ و خوش طعم است. خواص گوشت کبک از نظر درمانی قابل توجه می باشد و به همین دلیل با وجود کمیابی این گوشت، بسیاری از افراد تمایل به استفاده از آن در برنامه غذایی دارند.
مهمترین خواص گوشت کبک و فواید خوردن آن
قبل از آشنایی با خاصیت های گوشت کبک ابتدا با ویژگی های متفاوتی از این حیوان آشنا شوید. کبک از گروه ماکیان است که در آن خصوصیات پرندگان وحشی شکاری جمع آوری شده است. بسیاری از کسانی که طعم گوشت کبک را چشیده اند، معتقدند این گوشت از نظر طعم بسیار ممتاز است و نسبت به مرغ، شترمرغ و بوقلمون طعمی لذیذتر و بهتر دارد.
همزمان با خوردن این گوشت کم چرب، جذب سریعی از آن در بدن رخ می دهد. اگر به رستوران لوکس در شهر رفته باشید برای سفارش این غذا باید مبلغ هنگفتی پرداخت نمایید.
پرورش کبک به مراتب از پرورش شترمرغ حساس تر است. چون این پرندگان در محیط هایی با کمترین استرس زندگی می کنند. این موضوع شرایط و محل نگه داری آن ها را با ویژگی های خاصی همراه می سازد.
گوشت کبک منبع غنی برای تامین پروتئین می باشد. از این رو می تواند جایگزین خوبی برای کربوهیدرات و یا حتی گوشت مرغ باشد. طعم لذت بخش این حیوان از تکاپوی فراوان آن نسبت به سایر ماکیان ناشی می شود.
- گوشت کبک دارای طبیعتی گرم است و به سرعت هضم می گردد. طب سنتی این طبع گرم را بسیار پیشنهاد می کند.
- گوشت کبک خواص زیادی در درمان واکنش های سرمایشی و گرمایشی بدن دارد. به گونه ای که سبب برطرف شدن تب در بدن می شود.
- از نظر چربی در حد پایینی قرار دارد و به همین دلیل برای سلامت قلب و عروق مفید بوده است.
- منبع خوبی از نظر داشتن پتاسیم است و این موضوع به حد اعتدال فشار خون در بدن کمک می کند.
- برای تقویت قوای جنسی می توان از خواص گوشت کبک بهره مند شد.
- این گوشت به شما قدرت فوق العاده بدنی می بخشد و استقامت شما را بالا می برد.
- برای تقویت عصبی و حل مشکلات اعصاب می توان از گوشت کبک استفاده کرد.
- در اکثر بیماری ها با مصرف گوشت کبک، دوره بهبودی زودتر کامل می شود.
- با مصرف گوشت کبک می توان سطح کمتری از اسید اوریک را در بدن تولید کرد. این مسئله به کارکرد بهتر کلیه منجر می شود و عملیات دفع سموم بدن را سرعت می بخشد.
- درمان خوبی برای بی خوابی است.
- علاوه بر گوشت کبک، می توان از جگر خام، مغز سر، بیضه و … سایر قسمت های این حیوان استفاده کرد. در واقع این مصارف خواص گوشت کبک را بیش از قبل آشکار می کند. این قسمت ها در تقویت چشم، لاغری، درمان صرع، بهبود و تقویت حافظه، هپاتیت ب و ….کاربرد دارد.
- استحکام و تقویت عضلات را به دنبال دارد.
- بدن را در برابر عفونت های تنفسی محافظت می کند.
گوشت کبک منبع خوبی از کالری را در اختیار شما می گذارد اما منبع خوبی برای آهن نیست و به نسبت گوشت های دیگر آهن کمتری دارد. در این گوشت باید به دنبال تغذیه از ویتامین هایی چون منیزیم، فسفر، گوگرد، آهن و کلسیم باشید.
این گوشت گرچه چربی کمتری نسبت به سایر گوشت ها دارد اما در واقع مصرف زیاد آن به دلیل داشتن چربی های اشباع در افراد دارای چربی خون پیشنهاد نمی شود.
طبع گرم از خواص گوشت کبک است. بنابراین بهتر است برای تعدیل دما آن را با مواد و خوراک سردی چون ترشی نوش جان کنید. این اجتناب مخصوصاً در هوا و مزاج گرم باید بسیار مورد توجه قرار بگیرد.
امیدواریم در این مطلب اطلاعات کافی درباره فواید گوشت کبک در اختیار شما علاقه مندان قرار داده باشیم. اگر به دنبال جایگزینی مناسب برای گوشت کم چرب هستید، از این گزینه در برنامه تغذیه خود استفاده کنید. شما عزیزان می توانید برای آشنایی با خواص گوشت بوقلمون بر روی لینک کلیک و از مطالب مرتبط در مجله آرگا دیدن فرمایید.