ماهان شبکه ایرانیان

پای اسطوره بسکتبال به اسکار باز شد! +عکس

خبرگزاری فارس: «شَکیل اونیل» اسطوره بسکتبال تیم لس‌آنجلس لِیکِرز با تهیه‌کنندگی فیلم مستند «زنبور‌های قاتل» به اسکار می‌آید.

به گزارش هالیوود ریپورتر، «شَکیل اونیل» اسطور بسکتبال تیم لس‌آنجلس لِیکِرز با تهیه‌کنندگی فیلم مستند «زنبور‌های قاتل» به اسکار می‌آید.

پای اسطوره بسکتبال به اسکار باز شد!

 

مستند «زنبور‌های قاتل» روایتی 82 دقیقه‌ای از تیم بسکتبال سیاهان دبیرستان «برایدهَمپتون» با عنوان «زنبور‌های قاتل» است که اونیل تحت مربی‌گری کارل جانسون است. این تیم در سال 2015 بصورت همزمان با مساله نژادپرستی، بازسازی و نابرابری درآمدی مواجه بود.

شکیل اونیل به همراه لری گاگوسیان مدیر گالری هنری توافق کرد تا به عنوان تهیه‌کننده و به همراه گلن فارمن به عنوان تهیه‌کننده اجرایی، در این پروژه همکاری کند.

این فیلم مستند تا کنون جوایز متعددی کسب کرده و در رویداد‌های مختلف از جمله در مرکز فیلم مونیکای نیویورک و در فستیوال بین‌المللی فیلم همپتونز اکران شده است.

چهارشنبه آینده قرار است شکیل اونیل به همراه گاگوسیان، فارمن و برادران کامینگز فیلمشان را به هالیوود ببرند تا در اکران آن برای اعضای بخش مستند آکادمی اسکار، بتوانند نظر آن‌ها را برای انتخاب این فیلم در فهرست نامزد‌های بهترین مستند اسکار جلب کنند.

شکیل اونیل از زمانیکه در سال 2011 از بسکتبال حرفه‌ای بازنشسته شد، به عنوان تهیه‌کننده در چندین پروژه حضور داشته که از جمله آن‌ها می‌توان از «این لحظه جادویی» در سال 2016 و درام مذهبی «گام‌ها» در سال 2017 و مستند «یک هفته در واتس» در سال 2018 نام برد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان