ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

کدبانو‌های خانه گهگاهی ممکن است ندانند چه غذایی درست کنند یا از پختن غذاهای تکراری خسته شوند. ما اینجاییم تا طرز تهیه انواع غذاهای مختلف از جای‌جای کشورمان را به شما آموزش دهیم. این غذا جایگزین خوب و خوش‌طعمی برای غذاهای روتین سرسفره‌تان است. با طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی با ما همراه باشید.

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

کدبانو‌های خانه گهگاهی ممکن است ندانند چه غذایی درست کنند یا از پختن غذاهای تکراری خسته شوند. ما اینجاییم تا طرز تهیه انواع غذاهای مختلف از جای‌جای کشورمان را به شما آموزش دهیم. این غذا جایگزین خوب و خوش‌طعمی برای غذاهای روتین سرسفره‌تان است. با طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی با ما همراه باشید.

طرز تهیه ماش پلو

مواد لازم برای تهیه سیب پلو کرمانشاهی

  • 1 کیلوگرم مرغ تکه شده
  • 2 عدد متوسط سیب زمینی ریز خرد شده
  • 1 عدد پیاز خلالی خرد شده
  • 3 پیمانه برنج
  • 100 گرم شوید تازه
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده
  • 50 گرم کره
  • یک‌سوم پیمانه کشمش پلویی
  • به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی

برنج را پاک کرده و برای 1 تا 2 ساعت خیس کنید.

تکه‌های مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. سپس داخل یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شوند.

دو و نیم پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا به جوش آید. پیاز را خلالی خرد کنید و داخل آب جوش بریزید.

تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را اضافه کرده سپس کمی زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود نیم ساعت تکع‌های مرغ بپزد.

مرغ‌ها را از آب خارج کنید. یک تابه برداشته، مقداری روغن داخل آن بریزید و بعد از این که روغن داغ شد، دو طرف مرغ را سرخ کنید.

مرغ‌‌های سرخ شده را کنار بگذارید. سیب زمینی‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید و داخل تابه با روغن تفت دهید.

یک قابلمه بزرگ برداشته، 4 تا 5 پیانه آب داخل آن بریزید. یک کره هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

وقتی آب به جوش آمد، مقداری زردچوبه اضافه کنید. سپس برنج رو اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید. مقدار مناسبی نمک هم به آب برنج اضافه کنید.

زمانی که آب برنج تبخیر شد، سیب زمینی‌های سرخ شده رو همراه با شوید خرد شده به برنج اضافه کرده سپس مخلوط کنید. تکه‌های مرغ سرخ شده رو هم روی برنج بچینید.

درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا بخار برنج بالا بیاید. مقداری زعفران دم کرده و در گوشه‌ای از سیب پلو بریزید.

حالا اجازه دهید تا برنج کاملاً دم بکشد. کشمش‌ها را خیس کنید و همراه با مقدار کمی روغن روی شعله با حرارت ملایم حدودا 1 دقیقه تفت دهید. در آخر کشمش‌ها را با مقداری زیره روی برنج بریزید. سیب پلو کرمانشاهی آماده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان