علی وحیدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مقدار سال گذشته حدود 60 درصد تجهیزات مورد نیاز بود و با این مقدار خرید تجهیزات داخلی از خروج ارز به میزان 700 هزار یورو از کشور جلوگیری شده است.
وی افزود: در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید کالای ایرانی و تاکید مدیران شرکت به این دغدغه طی چند سال گذشته تامین کالاهای مورد نیاز شرکت با اولویت تولید کنندگان داخلی بوده است.
وحیدی در خصوص خودکفایی کالا در شرکت پالایش گاز ایلام یادآور شد: در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان و تولیدکنندگان داخلی که توانایی ساخت تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت را دارند، کمیته خودکفایی نسبت به بررسی توانایی های این شرکت ها اقدام و در راستای تامین نیازها، نسبت به درخواست و خرید کالا از آنها اقدام می کند.
وی در مورد کیفیت کالاهای داخلی گفت: توانایی ساخت تجهیزات توسط شرکت های دانش بنیان و تولیدکنندگان داخلی بوسیله مهندسان و متخصصان پالایشگاه گاز ایلام بررسی و پس از تائید نسبت به اعلام سفارش و خرید اقدام می شود.
رییس امور کالا شرکت پالایشگاه گاز ایلام اظهار داشت: تامین اقلام مورد نیاز پالایشگاه در کمترین زمان ممکن، با شناسایی تولیدکنندگان معتبر و تولیدکنندگان داخلی برای بومی سازی اقلام خارجی، از اقدامات شاخص تدارکات کالا است.
وحیدی برنامه ریزی برای کاهش اقلام موجود در انبار پالایش گاز را از اولویت های این شرکت دانست و افزود: این موجودی از 16 هزار قلم کالا در سال 90 هم اکنون به 13 هزار قلم رسیده که این امر باعث آزاد سازی سرمایه پالایشگاه شده است.
وی برنامه ریزی تامین اقلام یدکی و عمومی مصرفی پالایشگاه و حفظ موجودی و بسته بندی مناسب این اقلام به منظور جلوگیری از آسیب دیدن برای استفاده در مواقع مورد نیاز را یکی دیگر از اقدامات شاخص عملیات کالا عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، این پالایشگاه در دو مرحله تعریف شده که در مرحله نخست شش میلیون و 800 هزار متر مکعب گاز ترش وارد پالایشگاه و پس از شیرین سازی پنج میلیون و 800 هزار متر مکعب آن به خطوط انتقال گاز تزریق می شود.
اتان با ظرفیت تولید روزانه 370 هزارمتر مکعب، +C3 با تولید روزانه بیش از یک هزار و 300 متر مکعب، میعانات گازی با ظرفیت روزانه یک هزار و 200 مترمکعب و گوگرد با ظرفیت تولید 340 تن در روز دیگر محصولات این پالایشگاه در شرایط کنونی هستند.
7172/6034