ماهان شبکه ایرانیان

کارلتو این بار با شرایط متفاوت به پاریس می‌رود

آنچلوتی: فقط ۵ بازیکن بایرن طرفدار من بودند

از اخراج کارلو آنچلوتی از سمت سرمربی بایرن مونیخ یک سال می‌گذرد. کارلتو بعد از مدتها درباره‌ی آن روزها صحبت کرده و به انتقاد از مسئولین بایرن مونیخ پرداخت.

به گزارش "ورزش سه"، آنچلوتی که از زمان بدست گرفتن سکان هدایت بایرن مونیخ با فشارهای زیادی مواجه بود سرانجام روز 27 سپتامبر 2017 زمانی که در رقابتهای چمپیونزلیگ در مقابل پاری سن ژرمن شکست 3-0 را تجربه کرد در بازگشت به مونیخ با نامه‌ی اخراج خود روبرو شد. کارلتو حالا بعد از حدود یک سال امروز با باشگاه جدیدش ناپولی به پاریس برمی‌گردد تا با تیمی مواجه شود که یک سال پیش باعث اخراجش شده بود.

آنچلوتی که پیش از بازی ناپولی و PSG با خبرنگاران صحبت می‌کرد در مواجهه با سوالی درباره‌ی بازی سال گذشته‌‌اش با غول بزرگ فرانسوی به عنوان سرمربی بایرن گفت نمی‌خواسته دیگر درباره‌ی آن روزها چیزی بگوید. آنچلوتی ولی در ادامه لب به سخن گشود و انتقادهای تندی به بایرن مونیخ و مسئولین این باشگاه آلمانی وارد کرد.

آنچلوتی 59ساله روز سه‌شنبه در کنفرانس خبری پیش از بازی ناپولی و پاری سن ژرمن در این باره گفت:" امروز نسبت به سال گذشته خیلی چیزها فرق کرده. PSG فرق کرده، سرمربی‌اش عوض شده و شرایط این تیم اصلاً مثل آن روزها نیست. ولی بایرن مونیخ هنوز تغییری نکرده و این روزها همان مشکلاتی را دارد که یک سال پیش داشت. من با توجه به چیزهایی که دیده‌ام و شنیده‌ام می‌گویم که مشکلات بایرن امروز همان مشکلاتی است که پارسال با آنها روبرو بود".

حرفهای آنچلوتی البته پر بیراه نیست. بایرن مونیخ با اینکه با دو پیروزی اخیر مقابل ولفسبورگ و آ ا ک آتن تا حدودی از بحران فاصله گرفته ولی همچنان در جدول رده‌بندی بوندس‌لیگا در رتبه‌ی چهارم قرار دارد، رتبه‌ای که برای بایرن مونیخ غیر عادی است چرا که غول‌ قرمز آلمان در کشورش به حضور در چنین رتبه‌ای عادت ندارد.

آنچلوتی در ادامه در این باره صریح‌‌تر صحبت کرد و گفت:" حس و حال من امروز نسبت به سال گذشته زمانی که برای دیدار با PSG به پاریس می‌رفتم کاملاً متفاوت است. سال گذشته وقتی به پاریس آمدم فقط 5 بازیکن بایرن از من حمایت می‌کردند. فقط 5 بازیکن. ولی حالا در ناپل همه‌ی بازیکنان تیم به من اعتماد دارند و مسئولین باشگاه با تمام قوا پشت سرم ایستاده‌اند".

آنچلوتی در روزهای فعالیت به عنوان سرمربی بایرن مونیخ از آغاز با مسئولین رده‌بالای باشگاه اختلاف نظرهایی داشت و چیزی نگذشت که بازیکنان او هم به مخالفت با تصمیم‌هایش برخاستند. کسب نتایج ضعیف، چاشنی‌ای بود که فشارها را علیه آنچلوتی آنقدر تشدید کرد که در نهایت برای دو طرف چاره‌ای جز توقف همکاری وجود نداشت. اما درست برعکس، کارلتو این روزها در ناپل چه از طرف مسئولین باشگاه ناپولی و چه از طرف بازیکنان این تیم از حمایت کامل برخوردار است و هواداران ناپولی هم  به او علاقه‌ی زیادی پیدا کرده‌اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان