شناسه : ۱۲۵۱۵۸۱ - پنجشنبه ۳ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۳۹
معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی
نظام مسئولیتی در ساخت و ساز شفاف نیست/ ساختمانی که فروخته میشود ضمانت داشته باشد
معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: در فرآیند ساخت ساختمان، ما نیازمند قانون هستیم باید ساختمانی که فروخته می شود ضمانت داشته باشد.
حامد مظاهریان افزود: در وضعیت کنونی نظام مهندسی، مسئولیت ساخت و ساز در کشور غیر شفاف است و در این راستا وزارت راه و شهرسازی پیشنهاداتی مبنی بر شفافیت آیین نامه کنترل ساختمان به هیئت دولت ارایه داده است.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از صدا و سیما، وی ادامه داد: مهندسان ساختمان اختیارات بسیار محدودی دارند و در صورت مشاهده تخلف در یک کارگاه اگر همه مهندسان جمع شوند نمی توانند کارگاه را تعطیل کنند تنها کسی که می توانند جلوی تخلف را بگیرد شهرداری ها هستند که به عنوان دولت محلی اعمال می کنند.
معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: باید نظام مسئولیتی در زمینه کیفیت ساخت و ساز از طریق آیین نامه کنترل ساختمان روشن تر شود و به بخشی از نظام مسئولیتی برسیمتا منجر به رضایت مردم شود.
وی گفت: مردم از نظام مهندسی انتظار دارند تا کیفیت محصولی که ارایه می دهند مناسب باشد.