سوپ برش از چغندر، هویج، کلم و گوجه فرنگی تشکیل میشود و نه تنها خوشمزه است بلکه رنگ قرمز سیر آن روی میز غذا نظر همه را به خود جلب میکند. در عین حال این سوپ بسیار مقوی و رژیمی محسوب میشود. در ادامه این مطلب با طرز تهیه این سوپ خوشمزه آشنا میشویم.
+ طرز تهیه سوپ جو
مواد لازم برای تهیه سوپ برش
- 3 عدد چغندر (لبو) متوسط
- 2 عدد سیب زمینی متوسط
- 1 عدد پیاز متوسط
- 400 گرم لوبیا کنسروی
- 2 عدد برگ بو
- 10 فنجان آب
- 6 فنجان آب مرغ یا گوشت
- 1 کنسرو گوجه فرنگی
- 4 قاشق غذا خوری آب لیمو
- نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه
- 1 قاشق غذا خوری شوید خرد شده
- 4 قاشق غذا خوری روغن
- 2 عدد هویج
- نصف عدد کلم پیچ
طرز تهیه سوپ برش
در یک قابلمه بزرگ چغندرها را بپزید و روی حرارت متوسط به مدت یک ساعت قرار دهید تا چغندرها پخته و لبو شوند. لبوها را از آب بیرون بیاورید، کنار بگذارید و آب آن ها را نگه دارید.
سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل مستطیلی خرد کنید، داخل آب لبو بریزید و بپزید تا نرم شوند.
هویج را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را هم پوست بگیرید و خرد کنید. سپس آنها را با روغن داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجهها را به ماهیتابه اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
کلم را خرد کرده و داخل قابلمه حاوی سیب زمینی بریزید.
لبوها را به شکل نواری خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.
آب مرغ یا گوشت، آب لیمو، برگ بو، فلفل و کنسرو لوبیا را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
هویج، پیاز تفت داده شده و شوید را داخل سوپ بریزید و 10 دقیقه بپزید تا جا بیفتد و تمام مواد نرم شوند.
سوپ را داخل ظرف مخصوص بریزید و خامه ترش را روی آن اضافه کنید.