![39 هزار بار نظارت بهداشتی بر مواکب و مراکز تهیه و توزیع غذا](/Upload/Public/Content/Images/1397/08/09/1849020180s.jpeg)
رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار از انجام 39781 مورد بازدید و نظارت بهداشتی بر مواکب، مراکز تهیه و توزیع و عرضه و پخت موادغذایی، محلهای اسکان زائرین، پایانههای مسافربری داخلی و مرزی و سرویسهای بهداشتی پایانهها و مسیر تردد زائرین در مراسم اربعین حسینی خبر داد.
به گزارش به نقل از میزان سید رضا غلامی درخصوص گزارش مهمترین فعالیتهای بهداشت محیط در چهار دانشگاه علوم پزشکی (کرمانشاه، ایلام، اهواز و آبادان) منتهی به سه پایانه مرزی مهران، چذابه و شلمچه و همچنین مسیر داخل کشور عراق تا هفتم آبان ماه گفت: 180 جلسه هماهنگی با دستگاههای مرتبط از جمله ستاد اربعین استانی، استانداری ها، فرمانداریها و مسئولین پایانههای سه گانه مرز خروجی به عراق برگزار شد.
وی افزود: 26 هزار و 570 نفر از خادمین و شاغلین مواکب، مراکز، اماکن بین راهی و محلهای اسکان زائرین در زمینه بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و بهداشت محیط محل آموزش دیدند.
وی درخصوص سایر اقدامات انجام شده اظهار داشت: کنترل و نظارت بر پخت و توزیع غذای زائرین 6477 مورد، صدور کارت بهداشت برای خادمین مواکب و ایستگاههای صلواتی 1910 مورد، خروج مواد غذایی مشکوک به فساد و غیر بهداشتی از سطح عرضه و مصرف 6612 کیلو گرم، نمونه برداری موادغذایی مشکوک به فساد و غیر بهداشتی 225 مورد، نمونه برداری میکروبی آب 729 مورد، کلرسنجی آب مصرفی مواکب و مراکز و اماکن 12151 مورد، سنجش عوامل محیطی با تجهیزات پرتابل بازرسی 6473 مورد، بازدید مشترک با سایر دستگاههای درگیر برنامه از جمله ستاد اربعین، شهرداری ها، سازمان دامپزشکی و نیروی انتظامی 198 مورد از جمله این اقداماتی است.
غلامی در پایان از آموزش 135 هزار و 207 زائر از نظر رعایت بهداشت فردی به ویژه شستشوی دست و بهداشت مواد غذایی و بهداشت عمومی خبر داد.