با انجام چند قدم ساده میتوانید سسی متفاوت برای بشقاب غذاهایتان تهیه کنید. سس کرانبری یک سس خوشمزه است که به سادگی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید و به همراه غذاهایتان سرو کنید.
تهیهٔ سس کرانبری بسیار ساده است. کافی است فقط کرانبریها را با شکر و آب و پوست مرکبات بجوشانید تا یک سس خانگی خوشمزه را داشته باشید. تهیه این سس سریع است و مزه بسیار خوبی هم دارد. یک بار که خودتان این سس را درست کنید، سسهای حاضری را فراموش خواهید کرد.
+ طرز تهیه چند نوع سس تند
طرز تهیه سس کرانبری
قدم اول
برای تهیه این سس به 4 لیوان کرانبری تازه یا یخ زده نیاز دارید. کرانبریهای خراب را جدا کنید و مطمئن باشید شاخ و برگی بر روی کرانبریها نمانده باشد. توجه داشته باشید که اگر کرانبریهای شما یخ زده است، لازم نیست بگذارید تا آب شوند.
قدم دوم
شکر را حل کنید.
در یک ظرف متوسط یک لیوان آب را با یک لیوان شکر مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم گاز بگذارید و تا زمانی که شکر در آب حل شود، منتظر بمانید.
برای داشتن مزه بهتر، میتوانید به جای نیمی از آب، نصف لیوان آب پرتقال بریزید.
قدم سوم
کرانبریها و پوست مرکبات را اضافه کنید.
کرانبریها را به آب و شکر اضافه کنید و 2 تا 3 تکه بزرگ پوست پرتقال، لیمو یا نارنگی را در ظرف بریزید.
برای داشتن مزهای بهتر میتوانید تعدادی چوب دارچین هم به مواد خود اضافه کنید.
قدم چهارم
مخلوط کرانبریها را مرتب هم بزنید. حرارت را در کمترین حالت ممکن قرار دهید و به مدت 12 تا 15 دقیقه سس را هم بزنید تا پوست کرانبریها جدا و مواد شما کمی غلیظ شود. چوب دارچین و پوست مرکبات را از موارد بیرون آورید.
قدم ششم
بگذارید کرانبریها در دمای اتاق به آرامی سرد شوند و سپس در یک ظرف در دار قرار دهید. سس کرانبری را در صورت نگهداری در یخچال میتوانید به مدت 2 هفته مصرف کنید.
حتماً امتحان کنید. تجربه خود را از تهیه این سس با ما در میان بگذارید.