ماهان شبکه ایرانیان

هازارد و جادوگری حتی در زمان نیمکت نشینی

ادن هازارد، ستاره چلسی حتی در زمان نیمکت نشینی نیز خوش می‌درخشد.

به گزارش "ورزش سه"، هازارد عملکرد بسیار خوبی در لیگ برتر امسال داشته و با نمایش‌هایش، چلسی را در بالای جدول حفظ کرده است. او تا به اینجا، 7 گل و 4 پاس گل در 11 بازی به ثبت رسانده است که آمار بسیار خوبی است و انتظار می‌رود با حفظ این فرم، تا پایان فصل رکورد بهترین آمار خود در چلسی را بشکند.

 

 

 

 

 

او در دیدار مقابل کریستال پالاس، از روی نیمکت کار را آغاز کرد ولی در دقیقه 64 به میدان آمد و در دقیقه 65، پاس گلی برای آلوارو موراتا ارسال کرد تا مهاجم اسپانیایی دومین گل خود و تیمش را به ثمر برساند.

 

این سومین دیدار پیاپی بود که هازارد به عنوان یار جانشین به میدان می‌رفت و برای هم تیمی‌هایش پاس گل ارسال می‌کرد. پیش از این، توماس رادزینسکی در سال 2004 و در زمان حضورش در اورتون و آرین روبن در سال 2005 و در زمان حضورش در چلسی موفق شده بودند چنین رکوردی را به ثبت برسانند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان