به گزارش "ورزش سه"، او اغلب نیمکت نشین بود؛ ولی مواقعی که بازی گره می خورد، به زمین می رفت و چاره ساز می شد. گل دقیقه 90 او در فینال لیگ قهرمانان سال 1999 به بایرن، فراموش نشدنی است.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/08/16/1655480404u.jpeg)
سولشائر که چند صباحی است وارد دنیای مربیگری شده است، در مصاحبه با گاتزا دلو اسپورت و در مورد رونالدو گفت:«او اوایل که به یونایتد آمده بود، پسری خجالتی بود و زبان هم نمی دانست؛ ولی خیلی زود آن را یاد گرفت. رونالدو 40 دقیقه قبل و بعد از تمرین، در سالن بدنسازی حضور داشت.
او خیلی زود توانست فرگوسن را نسبت به توانایی هایش متقاعد کند و علاقه سر الکس به او نیز ویژه بود.به یاد دارم که فرگوسن می گفت: «رونالدو، تو فقط نگران حمله باش و نیاز نیست در دفاع شرکت کنی.»فرگوسن این امتیاز را فقط به رونالدو داده بود و حتی کانتونا، گیگز و بکام هم در زمان خودشان باید در دفاع مشارکت می کردند. هنوز هم یک عکس خودم با رونالدو را در دفترم دارم.»