ماهان شبکه ایرانیان

کَندی کارامل؛ کاراملِ قالبی و نرم

این دستور، روش درست کردن کارامل خونگی رو بهمون یاد میده که بهش میگن کندی کارامل. حالت نرم و جویدنی داره و واقعا فوق العاده و خوشمزه است.

وب سایت سرزمین کیک: این دستور، روش درست کردن کارامل خونگی رو بهمون یاد میده که بهش میگن کندی کارامل. حالت نرم و جویدنی داره و واقعا فوق العاده و خوشمزه است.

مواد لازم:

  • 1.5 پیمانه (360 میلی لیتر) خامه پرچرب (35 تا 40 درصد چربی)
  • 1 پیمانه (200 گرم) شکر سفید
  • 2/3 پیمانه (140 گرم) شکر قهوه ای
  • 1/3 پیمانه کورن سیروپ
  • 1.5 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
  • 1.5 قاشق چای خوری نمک تصفیه شده
  • 1 قاشق غذاخوری (13 گرم) کره، قطعه قطعه شده
 
طرز تهیه کارامل

طرز تهیه:
 
1-داخل یه قالب مربع شکل 8 اینچی (20 سانتی متری) رو با فویل بپوشونید و روی فویل رو کمی با کره چرب کنید.

2-داخل یه ظرف ضخیم خامه، شکرها و کورن سیروپ رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بذارید و مرتب با یه قاشق چوبی هم بزنید تا به جوش بیاد. بعد هم زدن رو متوقف کنید و در صورت نیاز فقط قابلمه رو از روی حرارت بلند کنید و بچرخونید و اگه روی دیواره قابلمه کریستال های شکر دیدید به کمک یه برس مخصوص شیرینی پزی که و آب گرم کریستال ها رو بشورید و داخل قابلمه بفرستیدشون. کنار ظرف کارامل دماسنج مخصوص آشپزی بذارید و مواد رو با حرارت متوسط رو به زیاد بجوشونید و به همین ترتیب ادامه بدید تا به دمای 250 درجه فارنهایت (121 درجه سانتیگراد) برسید.
 
 طرز تهیه کارامل

3-بعد ظرف رو از روی حرارت بردارید و وانیل، نمک و کره رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوطشون کنید و بلافاصله داخل قالب بریزید و اجازه حداقل برای 2 ساعت بمونه تا سرد بشه و شکل بگیره.

4-بعد میتونید با کاتر پیتزا یا چاقو به اندازه های دلخواه ببریدش و با سلفون و یا کاغذ روغنی کاورشون کنید و به این شکل برای چند هفته تو دمای اتاق (و یا یخچال) خوب میمونن.

5-با این مقدار مواد 64 تا کارامل یک اینچی خواهید داشت.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان