چیویتو Chivito یک ساندویچ سنتی اروگوئهای است که شامل چند برش استیک، گوشت ران، پنیر، تخم مرغ و سس مایونز میشود. بعضی از محلیها برای تهیه ساندویچ چیویتو به آن بیکن هم اضافه میکنند. امروزه هر کجای اروگوئه باشید میتوانید به سادگی ساندویچ چیویتو سفارش دهید. در ادامه مطلب با طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ چیویتو

طرز تهیه ساندویچ چیویتو
با کمک گوشت کوب به آرامی روی گوشتهای استیک بکوبید تا تقریبا نیم سانتیمتر شوند سپس روی آنها نمک بپاشید.
نان ساندویچی را از وسط دو قسمت کنید و داخل هر دو طرف را سس مایونز بمالید و آنها را کنار بگذارید.
یک تابه دو طرفه را روی حرارت ملایم گرم کنید، بیکنها را داخل آن بگذارید تا کمی گرم شوند، یک دور آنها را برگردانید و سپس کنار بگذارید.
استیکها را روی تابه بگذارید و دو دقیقه به حال خود رها کنید تا بپزند. حالا آنها را برگردانید و یک یا چند دقیقه دیگر بپزید تا نرم و آبدار شوند.
وقتی منتظر پخت استیکها هستید، روغن زیتون را در تابهای دیگر گرم کنید، سپس تخممرغها را اضافه کنید تا جایی که سفیده درست شود و زرده عسلی باشد.
روی یک طرف نان یک تکه استیک بگذارید و روی آن پاسترامی، پنیر کممبر و تخم مرغ نیمرو قرار دهید. طرف دیگر را با کاهو، گوجه فرنگی و فلفل کبابی پر کنید و ساندویچ را ببندید.
ساندویچ چیویتو را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده آن را سرو کرده و نوش جان کنید.