ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: طرز تهیه مرنگ شکلاتی [تماشا کنید]

«مِرَنگ»، نوعی شیرینی ساده است که از مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر به دست می آید. ما در این شماره از خوشمزه روز، نمونه شکلاتی آن را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.

خوشمزه روز: طرز تهیه مرنگ شکلاتی [تماشا کنید]

«مِرَنگ»، نوعی شیرینی ساده است که از مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر به دست می آید. ما در این شماره از خوشمزه روز، نمونه شکلاتی آن را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرد.

مواد لازم

  • 3 عدد سفیده تخم مرغ
  • 150 گرم شکر
  • 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • نصف قاشق چایخوری سرکه سفید
  • 150 گرم شکلات آب شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 212 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. در یک کاسه، سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی تا حدی هم بزنید که پف کند.
  3. در طول هم زدن، به تدریج شکر را اضافه کنید.
  4. عصاره وانیل و سرکه سفید را بیافزایید.
  5. تا زمانی روند مخلوط کردن را ادامه دهید که وقتی کاسه را بر می گردانید، مخلوط سفید تخم مرغ بیرون نریزد.
  6. به آهستگی و با استفاده از کاردک، شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید.
  7. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید.
  8. با استفاده از قاشق، مواد را با فاصله از هم درون سینی بچینید.
  9. آن ها را به مدت 60 دقیقه درون فر بپزید.
  10. این مرنگ ها را می توانید با توت فرنگی تازه سرو کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان