ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

آش یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است. بنابراین هر چه انواع مختلف آن را یاد بگیریم، باز هم کم است. با طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

آش یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است. بنابراین هر چه انواع مختلف آن را یاد بگیریم، باز هم کم است. با طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی با ما همراه باشید. 

مواد لازم برای تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • 400 گرم اسفناج
  • نصف پیمانه برنج خام
  • 70 گرم رشته
  • 2 لیتر آب
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ و سیرداغ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

طرز تهیه آش اسفناج با گوشت قلقلی

ابتدا آب را همراه برنجی که شستید داخل یه قابلمه بزرگ بریزید و صبر کنید تا برنج کاملا پخته و تقریبا له شده و لعاب بیندازد.

وقتی برنج نرم شد، 1 تا 2 قاشق غذاخوری سیر داغ به آن اضافه کنید.

یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. حالا گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک و فلفل را داخل یک کاسه خوب با هم ورز دهید و گوشت‌های قلقلی کوچک درست کنید.

سپس گوشت‌های قلقلی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 تا 20 دقیقه خودشان را بگیرند.

طرز تهیه آش شله قلمکار

اسفناج‌ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. بهتر است اسفناج داخل آش را درشت خرد کنید تا ظاهر آش بهتر شود.

سپس به مقداری که دوست دارید به آش کشک هم اضافه کنید و صبر کنید تا آش جا بیفتد.

وقتی سبزی پخت، رشته را هم اضافه کنید و خوب آش را هم بزنید تا رشته‌ها به هم نچسبند. صبر کنید تا رشته‌ها خوب پخته و ضخیم شوند.

در نهایت به آش نعنا داغ هم اضافه کنید. نمک و فلفل آن را هم چک کنید و در صورت لزوم اضافه کنید.

آش آماده است. در ظرف مناسب سرو کرده و با نعنا داغ، پیاز داغ و کشک و سیر تزیین کنید. دقت کنید که در کل طول مدت پخت حرارت باید ملایم باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان