خواص درمانی و ترکیبات مفید موجود در نعناع سبب شده تا این گیاه که دارای طبع گرم و خشک می باشد، در انواع غذاها و همچنین به عنوان چای مورد استفاده قرار گیرد. به همین منظور در ادامه می توانید، با طرز تهیه چای نعناع و برخی خواص چای نعناع آشنا شوید.
طرز تهیه چای نعناع
مواد مورد نیاز برای تهیه چای نعناع عبارت است از:
- نعناع تازه/ 10 الی 15 برگ
- آب/ 2 فنجان
- شکر یا عسل/ به میزان لازم
- لیموی تازه(به دلخواه)/ مقداری
دستور تهیه:
ابتدا آب را داخل کتری بریزید و آن را بر روی حرارت قرار دهید، تا بجوشد.
بعد برگ نعناع ها را خوب بشویید و آن ها را خرد کنید، تا چای نعناع شما عطر بیشتری داشته باشد.
در مرحله بعدی طرز تهیه چای نعناع باید، نعناع خرد شده را داخل قوری بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید.
سپس به مدت 10 الی 15 دقیقه اجازه دهید، تا چای نعناع دم بکشد.
در آخر، پس از دم کشیدن چای، آن را از صافی عبور دهید و با توجه به ذائقه خود چای نعناع را با مقداری شکر یا عسل و یا آب لیمو ترش تازه میل نمایید.
دستور تهیه چای نعناع مراکش
مواد لازم:
- نعناع تازه/ 5 الی 10 شاخه کوچک
- چای سبز/ 15 گرم
- آب / 5 فنجان
- شکر/ 3 تا 4 قاشق غذاخوری
روش آماده کردن چای نعناع مراکش نیز همانند دستور تهیه چای نعناع می باشد و فقط به هنگام دم کردن، چای سبز را به همراه نعناع تازه خرد شده داخل قوری بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید.
فواید مصرف چای نعناع
- کاهش استرس
- برطرف کردن بوی بد دهان
- کاهش تب
- درمان سرماخوردگی
- درمان اسهال
- رفع حالت تهوع و استفراغ
- بهبود یبوبست
- درمان سرفه
امیدواریم از ارائه این مطلب راضی بوده باشید و با تهیه این چای پر از خاصیت در منزل، از سرو آن به ویژه در روزهای سرد سال لذت ببرید.