وقتی اسم پای میآید، بیشک یاد شیرینی میافتیم. اما این بار میخواهیم طرز تهیه یک پیشغذا یا غذای اصلی را به شما آموزش دهیم. با طرز تهیه بیف پای با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پای بیف پای
- 12 ورقه خمیر پیراشکی آماده
- 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
- 150 گرم گوشت گوساله چرخکرده
- 4 ورقه بیکن ریز خرد شده
- یکدوم قاشق چایخوری آویشن
- 1 حبه سیر ریز خرد شده
- 1 قاشق چایخوری رب گوجهفرنگی
- 100 گرم قارچ خرد شده
- یکدوم عدد فلفل دلمهای سبز
- 4 عدد گوجهفرنگی پوره شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 3 تا 4 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده
- 150 گرم پنیر بوترکیزه رنده شده (خرید پنیر از سایت دیجی کالا)
![طرز تهیه بیف پای طرز تهیه بیف پای](/Upload/Public/Content/Images/1397/08/28/0848090542l.jpeg)
طرز تهیه بیف پای
خمیر پیراشکی را در دمای محیط قرار دهید تا یخ زدایی شود. در این مدت در تابهای حاوی روغن داغ، پیاز را تفت دهید تا شفاف شود؛ گوشت چرخکرده ، بیکن ، آویشن و سیر را اضافه کنید و تفت دهید.
قارچ و فلفل دلمهای را اضافه کنید و صبر کنید تا آب آن کشیده شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا خوشرنگ شود. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ شود. مایه را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید و جعفری را اضافه و تابه را از روی حرارت بردارید.
فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. داخل قالبهای مافین را با قلمو چرب کنید و نیمی از خمیرها را داخل قالب قرار دهید طوریکه کف و دیوارههای آن پوشیده شود.
داخل خمیرها را با مایه گوشت پرکنید و روی آن مقداری پنیر بوترکیزه بپاشید و آنگاه با لایهای دیگر از خمیر روی پای را بپوشانید. در صورت تمایل میتوانید خمیرهای رویه را به شکل دلخواه فرم دهید و لبههای خمیر زیرین و رویی را به هم بچسبانید.
روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برسکشی کنید و قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر داغ بپزید تا طلایی شود.