ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بیسکویت با سس دولسه دلچه و پنیر ویلی

این بار می‌خواهیم طرز تهیه بیسکویت با سس دولسه دلچه و پنیر ویلی را به شما آموزش دهیم. برای تهیه این بیسکوییت می‌توانید به جای تهیه کردن سس دولسه دلچه از کاتلا استفاده کنید.

طرز تهیه بیسکویت با سس دولسه دلچه و پنیر ویلی

این بار می‌خواهیم طرز تهیه بیسکویت با سس دولسه دلچه و پنیر ویلی را به شما آموزش دهیم. برای تهیه این بیسکوییت می‌توانید به جای تهیه کردن سس دولسه دلچه از کاتلا استفاده کنید.

مواد لازم  برای تهیه بیسکویت با سس دولسه دلچه و پنیر ویلی

  • 200 گرم آرد 
  • 100 گرم کره سرد مکعبی خرد شده
  • 2 قاشق سوپ‌خوری نشاسته ذرت 
  • 2 قاشق سوپ‌خوری پودر بادام یا فندق 
  • 30 گرم پودر قند 
  • 50 گرم پنیر خامه‌ای ویلی (خرید پنیر خامه‌ای ویلی از سایت دیجی کالا)
  • 4 قاشق سوپ‌خوری سس دولسه دلچه (طبق دستور داده شده) 
  • 1 قاشق چای‌خوری دارچین 
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری جوزهندی 
  • 1 قاشق چای‌خوری هل
  • پودر قند الک شده مقداری برای تزیین
  • کرم دولسه دلچه طبق دستور داده شده

طرز تهیه بیسکویت با سس دولسه دلچه و پنیر ویلی

ابتدا سس دولسه دلچه را آماده کنید.

آرد، کره، نشاسته، پودر قند، پنیرخامه‌ای ویلی، سس دولسه دلچه، هل، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت یک ساعت استراحت دهید. خمیر را با وردنه نازک باز کنید و با کاتر به صورت یک اندازه برش بزنید و داخل سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.

پس از خنک شدن روی یک لایه بیسکوییت مقداری سس دولسه دلچه (یا کاتلا) بمالید و لایه دیگر بیسکوییت را روی آن قرار دهید و یا شکلات ذوب شده تزیین کنید.

طرز تهیه بیسکویت با سس دولسه دلچه و پنیر ویلی

طرز تهیه سس دولسه دلچه

(به جای این سس می توانید از کاتلا استفاده کنید)

400 گرم شیر غلیظ شده شیرین را به همراه 50 گرم کره روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا رنگ آن تیره شود.

50 گرم خامه صبحانه را اضافه و مخلوط را هم بزنید تا یک دست شود و از روی حرارت بردارید و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و 1 پینچ نمک به آن اضافه و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد.

کرم دلسه

400 گرم پنیر خامه‌ای ویلی را به همراه 150 گرم سس دولسه دلچه و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل را با دور بالای همزن برقی بزنید تا مایه سبک و کاملا یکدست شود.

روی کرم را بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید تا خنک بماند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان