وبسایت سرآشپز پاپیون: در این مطلب قصد داریم طرز تهیه بیسکوییت های که شبیه به تی بگ است رو بهتون یاد بدیم. این بیسکوییت ها مناسب پذیرایی از میهمان در ایام عید و میهمانی هاست.
مواد اصلی
- آرد الک شده: 1 پیمانه
- پودر قند: 1/4 پیمانه
- کره: 50 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- وانیل شکری: 1/8 قاشق چای خوری
- شکلات تخته ای آب شده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا کره را با چاقو خرد میکنیم و با پودر قند مخلوط کرده و با لیسک هم میزنیم تا پودر قند توی کره آب بشه.
2. تخممرغ و وانیل شکری را اضافه میکنیم و همزن برقی را روشنکرده و مواد را با دور تند هم میزنیم تا مخلوط یکدست و بافتش پوک بشه.
3. در این مرحله همزن را خاموش میکنیم و 1 پ آرد الک شده را قاشق قاشق به مخلوط اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا خمیر یکدست و جمع بشه.
4. روی سطح کار مقداری آرد پاشیده و خمیر را نازک پهن کرده و با کاتر مستطیل قالب میزنیم و در سینی فر میچینیم.
5. با یک چاقوی نوک تیز 2 گوشه بالایی بیسکوییت ها را به شکل پاکت چای کیسه ای برش داده و در وسط ضلع بالایی بیسکوییت با نوک چاقو یک سوراخ ایجاد میکنیم و سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر میپزیم.
6. بعد از پخت مدتی زمان میدیم تا خنک بشن؛ سپس نخ و یا همان اتیکت چای کیسه ای ها را از سوراخ بالای بیسکوییت ها آویزان میکنیم و قسمت پایین بیسکوییت ها را در شکلات آب شده فرو میکنیم؛ میتونین بعد از زدن شکلات بیسکوییت ها را توی یخچال بذارید تا شکلات کمی سفت بشه و سپس سرو میکنیم.