یکی از غذاهای خوشمزه و خوش خوراکی که ما ایرانیها عاشق آن هستیم، جوجه کباب است. البته علاوه بر طعم، طرز پخت بسیار راحت و میزان پروتئین بالای این غذاست که محبوبیت آن را به خصوص میان ورزشکاران چند برابر کرده است. جوجه کباب میتواند با انواع چاشنیها طبخ شود. با طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب اسپایسی
- 1 بسته سینه مرغ سولیکو
- 3 قاشق غذاخوری سس قرمز تند
- 1 قاشق غذاخوری زیره سبز
- 1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
- نصف قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
طرز تهیه جوجه کباب اسپایسی
سینههای مرغ را به صورت قطعات 80 گرمی خرد کنید.
داخل یک کاسه سس قرمز تند، زیره سبز، پودر پاپریکا، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. سپس تکههای مرغ را داخل سس بریزید. مطمئن شوید که تمام تکههای مرغ داخل سس آغشته شدند.
مواد را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید (یا یک شب، در صورت دلخواه).
اگر از سیخهای چوبی استفاده میکنید، آنها را به مدت نیم ساعت داخل آب قرار دهید. این کار باعث جلوگیری از سوختن آنها در برابر حرارت شعله میشود.
مواد را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشید. سس اسپایسی را هم کنار بگذارید. مقداری روغن نارگیل روی جوجهها اسپری کنید.
فر را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیخهای جوجه کباب را داخل سینی فر قرار دهید. بعد از این که یک طرف آنها پخته شدند طرف دیگر را هم بپزید. سپس فر را روی حالت گریل قرار دهید و هر دو طرف جوجهها را گریل کنید.
بعد از این که جوجهها سرخ شدند، آنها را از داخل فر بیرون آورده، مقداری آبلیمو روی آنها بریزید و داخل ظرف مناسب با مقداری سیب زمینی پخته شده سرو کنید.
چربی: 3 گرم، پروتئین: 26 گرم، کربوهیدرات: 1 گرم، 133 کالری