در تهیه فیله مرغ پفکی رعایت چند نکته ساده الزامی است، چرا که رعایت کردن این نکات سبب می شود تا غذای شما طعم بهتری داشته باشد و از سرو آن لذت بیشتری ببرید. در ادامه این بخش می توانید با طرز تهیه فیله مرغ پفکی و نکات ساده برای تهیه بهتر این غذا آشنا شوید.
پخت غذاهای مختلف با استفاده از مرغ محبوبیت زیادی در خانواده های ایرانی دارد. غذاهایی همچون مرغ شکم پر، مرغ ترش و مرغ سوخاری پفکی از جمله این غذاها می باشند، فیله مرغ پفکی نیز می تواند یک گزینه عالی برای تنوع غذایی شما محسوب گردد.
![نحوه تهیه فیله مرغ پفکی](/Upload/Public/Content/Images/1397/09/06/1449130557u.jpeg)
مواد لازم:
مواد مورد نیاز برای تهیه فیله مرغ پفکی عبارت است از:
- فیله یا سینه مرغ/ 1 کیلو
- تخم مرغ/ 6 عدد
- آرد گندم/ 200 گرم(2 پیمانه)
- ماء الشعیر/1 پیمانه
- فلفل سیاه/ 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده/ 2 قاشق سوپ خوری
- آبلیمو/ 2 پیمانه
- شکر/ 2 قاشق سوپ خوری
- لیمو ترش/ 5 عدد(100 گرم)
- هویچ/ 200 گرم
- خیار شور/ 300 گرم
- نخود فرنگی/ 2 پیمانه(200 گرم9
- روغن مایع/ 400 گرم
- جعفری/ 20 گرم
- کره/ 50 گرم
- نمک/ 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه فیله مرغ پفکی:
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و بعد با استفاده از همزن سفیده تخ مرغ ها را کاملا به هم بزنید، تا کف کند و یا در اصطلاح پف نماید.
سپس نمک، زعفران، فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و پس از آن، ماء الشعیر را به همراه آرد به آن بیافزاید و مواد را با هم مخلوط کنید، تا این مایع همانند ماست سفت شود.
نکته 1: مواد را به آرامی و در یک جهت مخلوط نمایید، تا فیله مرغ پس از پخت حالت پفکی داشته باشد.
در مرحله بعدی طرز تهیه فیله مرغ پفکی باید فیله مرغ را تکه تکه کنید و آن ها را درون مایع آماده شده بزنید.
حال داخل تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید، بعد تکه های فیله مرغ آغشته شده به مایع را با مقداری فاصله درون روغن تابه بگذارید، تا سرخ شوند.
نکته 2: پس از طلایی شدن و سرخ شدن کامل فیله های مرغ، آن ها را داخل صافی بگذارید و یا بر روی پارچه نخی تمیز قرار دهید، تا روغن آن کاملا گرفته شود.
در آخر، هویچ را آب پز کنید. آنگاه کره، شکر، نخود فرنگی پخته شده و آب لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و پس از یکی دو جوش ملایم آن را از روی حرارت بردارید.
![طرز تهیه فیله مرغ پفکی](/Upload/Public/Content/Images/1397/09/06/1449130557u.jpeg)
حال فیله مرغ های سرخ شده را درون دیس بچینید و با آب لیمو، جعفری و خیار شور آن را تزیین کنید و به همراه سس هویچ میل نمایید.
ضمن سپاس از همراهی تان با این بخش، امیدواریم از دستور پخت فیله مرغ پفکی راضی بوده باشید و این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید و از سرو آن لذت ببرید.