ماهان شبکه ایرانیان

پیتزای مرغ با سس تریاکی، بدون خمیر

این پیتزا به خمیر نیازی ندارد، زیرا ماده اصلی تشکیل دهنده آن مرغ است. مرغ ها با سس سویا و زنجبیل مزه دار شده و سپس در فر پخته می شوند.

وب سایت روزیاتو: این پیتزا به خمیر نیازی ندارد، زیرا ماده اصلی تشکیل دهنده آن مرغ است. مرغ ها با سس سویا و زنجبیل مزه دار شده و سپس در فر پخته می شوند. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  •     8 عدد ران مرغ
  •     2 قاشق غذاخوری سس سویا
  •     2 قاشق غذاخوری آب
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     1 قاشق چایخوری رنجبیل رنده شده
  •     یک سوم یک بروکلی متوسط
  •     یک چهارم یک پیاز سفید، خلالی
  •     2 قاشق غذاخوری ذرت
  •     2 قاشق غذاخوری سس مایونز
  •     3 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده
  •     نوارهای باریک از نوری (اختیاری)
 
پیتزای مرغ با سس تریاکی

طرز تهیه:

1-کلم های بروکلی را خرد کرده و سپس چند دقیقه بخار پز کنید تا کمی نرم شوند.

2- استخوان های ران های مرغ را از آن ها جدا کرده و گوشت فیله شده را درون کاسه بریزید.

3-سس سویا، آب، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و درون مرغ ها بریزید. آن ها را هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند. سپس به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.

4-مرغ های مزه دار شده را درون سینی فر، روی یک ورقه روغنی به صورت ستاره ای بچینید.

5-روی آن ها بروکلی، پیازهای خلالی، ذرت، مایونز و پنیر بریزید و به مدت 10 دقیقه درون فر با دمای 160 درجه سانتی گراد بپزید.
 
6-پیتزای شما آماده است. در صورت تمایل می توانید روی آن را با نوارهای باریک از ورقه های جلبک تزئین و سرو نمایید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان