ماهان شبکه ایرانیان

پنکیک هایی که طعم چیزکیک می دهند

این پنکیک ها بسیار سبک هستند و طعمی مشابه چیزکیک دارند. آن ها را به همراه توت فرنگی و یا میوه های دلخواهتان میل کنید.

وب سایت آشپزباشی: پنکیک ریکوتا از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این پنکیک ها بسیار سبک هستند و طعمی مشابه چیزکیک دارند. آن ها را به همراه توت فرنگی و یا میوه های دلخواهتان میل کنید.
 
مواد لازم:

  •     پنیر ریکوتا  250 گرم
  •     شیر کم چرب  125 میلی لیتر
  •     تخم مرغ  2 عدد بزرگ
  •     آرد  100 گرم
  •     بیکینگ پودر  1 قاشق چای خوری
  •     نمک  نوک انگشت
  •     روغن  قدری
  •     توت فرنگی به میزان لازم
 
پنکیک ریکوتا

طرز تهیه:

1-پنیر ریکوتا را به همراه شیر و زرده های تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و خوب با هم ترکیب کنید.

2- آرد، بیکینگ پودر و نمک را به آن ها اضافه کرده و با سایر مواد ترکیب کنید.

3-در پایان، سفیده ی تخم مرغ زده شده را با سایر مواد ترکیب کنید.

4-روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده و با قاشق غذاخوری از خمیر برداشته و در آن سرخ کنید.

5- آن ها را برای حدود 1 دقیقه از هر طرف تا طلایی رنگ شوند، بپزید.

6-پنکیک های آماده شده را فویل بپیچید تا گرم بمانند و بقیه ی آن ها را بپزید.
 
7-پنکیک ها را گرم و به همراه توت فرنگی و شیره ی درخت افرا و یا عسل میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی پنکیک ریکوتا:

1- زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرد.

2- از میوه های دیگر مانند تمشک و یا شاتوت هم می توانید استفاده کنید.

3- با این میزان مواد 25 عدد پنکیک کوچک خواهید داشت.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان