وب سایت آشپزباشی: پنکیک ریکوتا از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این پنکیک ها بسیار سبک هستند و طعمی مشابه چیزکیک دارند. آن ها را به همراه توت فرنگی و یا میوه های دلخواهتان میل کنید.
- پنیر ریکوتا 250 گرم
- شیر کم چرب 125 میلی لیتر
- تخم مرغ 2 عدد بزرگ
- آرد 100 گرم
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- نمک نوک انگشت
- روغن قدری
- توت فرنگی به میزان لازم
طرز تهیه:
1-پنیر ریکوتا را به همراه شیر و زرده های تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و خوب با هم ترکیب کنید.
2- آرد، بیکینگ پودر و نمک را به آن ها اضافه کرده و با سایر مواد ترکیب کنید.
3-در پایان، سفیده ی تخم مرغ زده شده را با سایر مواد ترکیب کنید.
4-روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده و با قاشق غذاخوری از خمیر برداشته و در آن سرخ کنید.
5- آن ها را برای حدود 1 دقیقه از هر طرف تا طلایی رنگ شوند، بپزید.
6-پنکیک های آماده شده را فویل بپیچید تا گرم بمانند و بقیه ی آن ها را بپزید.
7-پنکیک ها را گرم و به همراه توت فرنگی و شیره ی درخت افرا و یا عسل میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پنکیک ریکوتا:
1- زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرد.
2- از میوه های دیگر مانند تمشک و یا شاتوت هم می توانید استفاده کنید.
3- با این میزان مواد 25 عدد پنکیک کوچک خواهید داشت.