ماهان شبکه ایرانیان

درخواست نخست وزیر انگلیس برای دیدار با ولیعهد سعودی

نخست وزیر انگلیس درخواست دیدار با ولیعهد عربستان سعودی در حاشیه نشست سالانه گروه ۲۰ در آرژانتین را داده است.

درخواست نخست وزیر انگلیس برای دیدار با ولیعهد سعودیبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، نخست وزیر انگلیس درخواست دیدار با ولیعهد عربستان سعودی در حاشیه نشست سالانه گروه 20 در آرژانتین را داده است.

«ترزا می» می‌گوید درخواست این دیدار را داده زیرا از محمد بن سلمان می‌خواهد تا عدم اطمینان درباره این موضوع که آیا در قتل جمال خاشقجی دست داشته یا خیر را از میان ببرد.

نخست وزیر انگلیس در جمع خبرنگاران حاضر در هواپیما حین پرواز به مقصد آرژانتین افزوده که لزوم «تحقیقات کامل و شفاف درباره آنچه روی داده است» را به بن سلمان خواهد گفت.

در پی قتل خاشقجی در کنسولگری عربستان در استانبول درخواست‌ها برای نمتوقف کردن صدور سلاح به عربستان بالا گرفته و به نظر می‌رسد که این دیدار به شدت مورد انتقاد قرار گیرد.

در همین حال «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز از اعلام آمادگی خود برای دیدار با ولیعهد سعودی در حاشیه نشست سالانه گروه 20 در آرژانتین خبر داده است.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان