ماهان شبکه ایرانیان

دادستان ماسال به میزان خبر داد

رفع تصرف از ۱۶ هکتار اراضی ملی شهرستان ماسال در آبان ماه امسال

علی شالیکار دادستان شهرستان ماسال از رفع تصرف حدود ۱۶ هکتار از اراضی ملی این شهرستان در آبان ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی‌وقضایی خبرگزاری میزان، علی شالیکار دادستان شهرستان ماسال از رفع تصرف حدود 16 هکتار از اراضی ملی این شهرستان در آبان ماه سال جاری خبر داد.

شالیکار در تشریح این خبر اظهار داشت: با اعزام مامورین اداره منابع طبیعی شهرستان ماسال به مناطق تصرف شده، 157208 متر مربع از اراضی ملی آزادسازی شد.

علی شالیکار با بیان اینکه براساس گزارش‌های واصله، افرادی با دست اندازی به اراضی ملی مبادرت به ساخت و ساز غیر مجاز در مناطق جنگلی و ییلاقی شهرستان ماسال نموده اند بیان داشت: 16 فقره اعیان به مساحت 408 مترمربع با دستور قضایی قلع و قمع و از 156800 مترمربع عرصه طی آبان ماه 97 رفع تصرف شد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان