هتل افسانهای المامونیه در قلب شهر تاریخی مراکش از زمان تاسیس در سال 1924 میزبان رهبران جهان و اهالی هالیوود بوده است. قیمت پایه یک شب اقامت در این هتل که بیش از 200 اتاق دارد از 600 یورو است و اقامت در سوییتی که زمانی میزبان وینستون چرچیل بوده دستکم سه هزار یورو است.
المامونیه دارای استخرها، نخلستان و حمام عربی است. درحال حاضر 70 درصد این هتل اداره مرکزی راهآهن سراسر مراکش و 30 درصد آن متعلق به شهرداری شهر مراکش است.
این هتل در طول تاریخ حیاتش علاوهبر چرچیل، میزبان رونالد ریگان، ژاک شیراک، اورسون ولز، نلسون ماندلا، هیلاری کلینتون و التون جان بوده است. آلفرد هیچکاک از هتل «المامونیه» بهعنوان لوکیشن فیلم «مردی که زیاد میدانست» استفاده کرد.
اکنون دولت مراکش تصمیم گرفته است 51 درصد از این هتل را برای جبران کسری بودجه سال 2019 به بخش خصوصی واگذار کند.
مراکش در نظر دارد بودجه پیشنهادی سال 2019 را از 527میلیون دلار به 633میلیون دلار برساند که برای تامین اعتبار این بودجه بیشاز نیمی از سهم این هتل به اضافه 51 درصد از نیروگاه برق طنجه تطوان را به شرکتهای خصوصی میفروشد.
محل تبلیغ شما (یک ماهه 90 هزار تومان - جهت هماهنگی کلیک کنید )
خرید آنلاین کتاب تاپ ناچ ویرایش سوم
مانتو پاییزه
کاغذ دیواری سفید
Locksmith
ปั้มไลค์
Chiropractor
خرید تاج گل - تاج گل - تاج گل تسلیت - تاج گل ترحیم
کاغذ دیواری طوسی
کت شلوار با پیراهن مشکی
خرید قسطی لوازم خانگی
بهترین ارز های دیجیتال برای خرید
آموزشگاه آرایشگری زنانه
پارسیا موزیک
کاغذ دیواری مشکی
کاغذ دیواری تایفون
کاغذ دیواری فانتوم
چگونه رمز ثنا را بازیابی کنیم
کارشناس رسمی دادگستری
دانلود آهنگ ترکی
خرید قسطی موتور
کیف زنانه چرم
خرید ساعت مچی مردانه
منبع اخبار دیسکاور استادورک
استروئید
لوازم ورزشی
جوراب شلواری شیشه ای
فیلمبرداری از همایش
اخبار بازی و برنامه و تکنولوژی
کیف چرم زنانه
باحال مگ
cyprus-newlife
Cyprus کجاست
سیگنال ارز دیجیتال
سیگنال فیوچرز