شناسه : ۱۳۳۱۵۱۵ - یکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۳۵
طرز تهیه لگیمات
این شیرینی چون از شیره خرما درست میشود در واقع یک نوع شیرینی سالم میباشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری ،پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک میباشد.
وب سایت سر آشپز پاپیون: شیرینی لگیمات یک نوع شیرینی سنتی ایرانی است که معروف ترین نوع آن در شهرهای جنوب کشور ( بوشهر ) تهیه می شود.
مواد لازم:
- مایه خمیر (مخمر) 1 قاشق چای خوری
- نشاسته 2 قاشق غذا خوری
- روغن مایع 1 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- شیره خرما 1 پیمانه
- آب 2 پیمانه
- آرد گندم 2 پیمانه

طرز تهیه:
- ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر شود
- بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریختخه ودر جای نسبتا گرم به مدت 2-3 ساعت نگهداری میکنیم تا به اصطلاح خمیر برسد
- پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم میزنیم وهمراه با نشاسته به خمیر اضاف میکنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید
- خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه)ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و میپزیم تا طلائی رنگ شود
- سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش میریزیم .
- شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید میتوانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.