در آخرین ماه تابستان هستیم؛ فصلی که بسیاری از افراد به خاطر نوع پوشش نازکتر این فصل ترجیح میدهند از وزن و چربی دور شکم خود کم کنند و رژیم بگیرند. بهخصوص اینکه در این گرما انواع میوه و سبزی به وفور یافت میشود و میتوان با قیمتی اقتصادی وعدههای غذایی رژیمی داشت. اگر هنوز رژیم غذاییتان را شروع نکردهاید، نگران نباشید که هر وقت ماهی را از آب بگیرید تازه است! امروز با طرز تهیه ماهی در فر که میتواند یک شام سبک و رژیمی باشد در خدمت شما هستیم.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
طرز تهیه ماهی در فر
بسیاری از ما میانه خوبی با ماهیها نداریم. راستش را بخواهید آنقدر که نقش انواع گوشت قرمز و ماکیان در سفرههای ما پررنگ است ماهیها نتوانستهاند جایگاه خود را تثبیت کنند. بهخصوص این وضعیت در شهرهایی که در مرکز ایران یا در نیمه بالایی کشور هستند (البته بهجز خطۀ سبز شمال) بیشتر به چشم میآید.
عدهای از بوی ماهی خوششان نمیآید، برخی مزه آن را دوست ندارند و برخی هم از گرانی آن گلایه میکنند. اما اگر دوست دارید شبها یک وعده شام سبک و رژیمی داشته باشید که پروتئین داشته باشد، ماهی در فر گزینه فوقالعادهایست. به نظر من طبخ ماهیِ تازه بهتر از انواع خوراک تن ماهی است.
ماهی در فر را میتوانید به شیوهای که امروز به شما آموزش میدهیم بهسادگی در کمتر از نیم ساعت تهیه کنید و در کنار سبزیجات مغزی بهعنوان سالاد میل کنید. امیدواریم از مزه نهایی خوشتان بیاید و بهاینترتیب جای ویژهای برای این سبک غذاها در برنامه هفتگیتان باز کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماهی (برای 2 نفر)
لبو: دو عدد
خردل دیژون: دو قاشق چایخوری
پیاز ریز: یک عدد
ماست یونانی: دو قاشق غذاخوری
ترب رندهشده: یک قاشق چایخوری
کلمپیچ: سه فنجان
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
گردو: دو قاشق غذاخوری
فیله سالمون: دو تکه
سرکه: دو قاشق غذاخوری
حقایق تغذیهای سالاد ماهی
کالری: 421 کیلوکالری
چربی کل: 24 گرم
چربی اشباعشده: 3 گرم
سدیم: 254 میلیگرم
کربوهیدرات کل: 19 گرم
فیبر: 6 گرم
قند: 7 گرم
پروتئین: 34 گرم
مراحل پخت ماهی در فر
استفاده از پروتئین فاقد چربی یکی از موارد ضروری در رژیم لاغری است. برای همین بیایید گامبهگام مراحل پخت ماهی در فر را با هم پیبگیریم.

اول از همه مواد اولیه را آماده میکنیم. پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، لبو را هم بهشکل دلخواه برش بزنید. برای برش زدن برگهای کلمپیچ میتوانید از انگشتان دست یا چاقوی تیز و تختۀ برش استفاده کنید.

ماهی سالمون را با استفاده از نمک و فلفل مزهدار کنید. به آن کمی روغن زیتون اضافه کنید و در سینی فر قرار دهید و بهمدت 10 دقیقه با حرارت 177 درجه سلسیوس (یا 350 درجه فارنهایت یا درجه 4 فر) بپزید.

در یک ظرف بزرگ، یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با خردل دیژون و سرکه و پیاز مخلوط کنید تا یک سس سرکهای خوشمزه بهدست بیاید.

حالا سس سرکه را با برگهای خردشدۀ کلمپیچ خوب ورز دهید تا مزه آن به برگهای سبز جذب شود.

گردوهای جنگلی را با کمی روغن زیتون در تابه تفت دهید تا پوسته آن برشته شود. سپس گردوها را همراه با لبوی خردشده و باقی مخلفات به سالاد ماهی اضافه کنید. برای سس نهایی میتوانید کمی ماست یونانی روی ماهی سالمون که در فر پخته شده است بریزید و نوش جان کنید.
تهیه این ماهی در فر خیلی هم سخت نبود و اگر کمی حوصله به خرج بدهید میتوانید برای پاسخ به پرسش همیشگی شام چی بپزم یک گزینه رژیمی و سالم و خوشمزه داشته باشید.