ماهان شبکه ایرانیان

بازیگر فیلم‌های مستهجن مقابل ترامپ شکست خورد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، استورمی دنیلز، بازیگر فیلم‌های مستهجن در ماه اکتبر در پرونده شکایت خود از دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا بر سر یک توییت که آن را تهمت‌آمیز دانسته بود، شکست خورد.

به دنبال این حکم، وکلای ترامپ هفته گذشته خواستار مبلغ حدودا 800 هزار دلاری برای هزینه‌های حقوقی صورت گرفته در این پرونده شدند اما جیمز اوترو، قاضی ناحیه‌ای آمریکا در تازه‌ترین حکمش به پرداخت بخشی از این مبلغ رای داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، چارلز هاردر، وکیل ترامپ در بیانیه‌ای اظهار کرد: حکم دادگاه و همچنین حکم پیشین آن در خصوص پرونده شکایت استورمی دنیلز علیه رییس جمهور، روی هم رفته  حاکی از پیروزی کامل رییس جمهور و شکست کامل استورمی دنیلز در این پرونده است.

پس از آن که ترامپ ادعای دنیلز درباره رابطه با او در سال 2006 را تکذیب کرد، این بازیگر به اتهام افترا از رییس جمهور آمریکا شکایت کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان