این بار قصد داریم طرز تهیه غذایی را به شما آموزش دهیم که علاوه بر طعم خوشمزه، طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در عین حال بسیار مناسب برای سرو در مجالس و مهمانیها است. بنابراین اگر میخواهید با یک غذای جدید از مهمانهایتان پذیرایی کنید، با طرز تهیه رول بادمجان با پنیر پارمسان با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رول بادمجان با پنیر پارمسان
طرز تهیه سس مارینارا
طرز تهیه رول بادمجان با پنیر پارمسان

داخل یک تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر را به مدت یک دقیقه با هم تفت دهید. برنج را هم به تابه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را با هم تفت دهید.
وقتی برنج کمی سرخ شد، نصف مرغ را اضافه کنید و مواد را تفت دهید. سپس باقی مرغ را اضافه کنید و حدود 25 تا 30 دقیقه مواد را با هم تفت دهید.
وقتی که برنج نرم شد، پنیر پارمسان و ماسکارپونه را اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید و بعد از چند دقیقه مواد را به یک ظرف انتقال دهید تا خنک شود.
بادمجانها را از طول به شکل ورقههای نازک برش دهید. هر بادمجان را به 6 قسمت تقسیم کنید. به ورقههای بادمجان نمک بزنید و حدود یک ساعت آنها را داخل یک آبکش قرار دهید. بعد از یک ساعت آنها را بشویید و به وسیله حوله خشک کنید.
داخل یک تابه ورقههای بادمجان را با مقدار کمی روغن زیتون سرخ کنید. مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید سپس آنها را یک ظرف بزرگ بچینید. مقداری از مایه برنج و مرغ را همراه مقدار کمی سس مارینارا، روی هر ورقه بریزید و رول کنید.
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
نصف مقدار از سس را داخل ظرفی که میخواهید رولها را بچینید، ریخته و پخش کنید. رولهای آماده شده را داخل ظرف بچینید. مقدار دیگری از سس را روی تمام رولها بریزید.
پنیر پارمسان هم روی سس بریزید و ظرف را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. ظرف را از فر بیرون آورده و با مقداری ریحان روی آن را تزیین کنید. نوش جان!