ماهان شبکه ایرانیان

شاکری در سیصد و چهل و دومین جلسه شورای شهر تهران؛

۷ هزار و ۱۰۰ فرهیخته وام تسهیلاتی دریافت کرده اند

رئیس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: صندوق فرهیختگان از سال ۸۹، آغاز به کار کرد و تا کنون به ۷ هزار و ۱۰۰ نفر از فرهیختگان تسهیلاتی ارایه کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مجتبی شاکری رئیس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران در سیصد و چهل و دومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تبریک روز ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: شورای شهر به شهرداری تهران برای ارایه تسهیلات فرهیختگان افتخاری کسب کرد و این وام‌ها به اصحاب رسانه، نویسندگان و هنرمندان پرداخت شد.

وی افزود: صندوق فرهیختگان از سال 89، آغاز به کار کرد و تاکنون به 7 هزار و 100 نفر از فرهیختگان تسهیلاتی ارایه کرده است.

شاکری بیان داشت: تاکنون 29 میلیارد تومان وام به فرهیختگان پرداخت شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: تنها در سال 95، حدود 9 میلیارد تومان وام پرداخت شده که این تسهیلات به 2 هزار نفر از اصحاب رسانه، یک هزار و 500 نفر از هنرمندان، یک هزار و 400 نفر فعالان قرآنی، یک هزار و 100 نفر از ورزشکاران و 900 نفر از نویسندگان از این تسهیلات برخوردار شده‌اند.

وی درباره جنایات اخیر آمریکا در سوریه نیز اشاره کرد و گفت: حضرت امام خمینی (ره) کلید واژه‌ای به نام شیطان بزرگ را برای آمریکا به کار برده‌اند و مقام معظم رهبری نیز آمریکا را ابلیس مجسم عنوان کردند که این واژه‌های کوچکی نیست و نباید فراموش شود. 

شاکری افزود: اینکه آمریکا در مورد سوریه دست به جنایاتی بزند و کودکان را به شهادت برساند بعد بگوید خطای محاسباتی شده است، درست نیست و آن ها غلط کرده‌اند در مورد سوریه نگران شده‌اند، چرا که با اقدامات مهندسی شده اهداف خود را پیش می‌برند. 

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: امام خمینی (ره) فرمودند کینه مقدس خود را نسبت به آمریکا نگه دارید و این موارد نباید فراموش شود. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان