به گزارش ایسنا و نقل از اسپورت، علی قلی زاده هافبک تیم ملی فوتبال ایران در جریان دیدارهای تیمش در لیگ بلژیک دچار مصدومیت شد و در این مدت هم تحت درمان قرار گرفت.
پیر هندریکس سخنگوی این باشگاه بلژیکی درباره وضعیت بازیکن ایرانی که اخیرا عملکرد خوبی برای این باشگاه و تیم ملی فوتبال ایران داشته است گفت: علی برای درمان مصدومیت خود به یک مرکز خوب در قطر رفته است و تیم ملی ایران نیز در قطر اردو زده است و آنها با هم تیمی ها و سرمربی خود دیدار خواهد داشت.
هنوز دو هفته زمان تا شروع جام ملت های آسیا باقی مانده است و معلوم نیست این بازیکن بتواند خودش را به شرایط بازی برساند یا خیر. ممکن است قلی زاده بازی های ابتدای تیم ملی ایران در این جام را از دست بدهد و در ادامه بتواند تیم ملی ایران را در جام ملت های 2019 همراهی کند.
اولین دیدار ایران در جام ملت های آسیا برابر یمن خواهد بود.