بعضی مواقع که وقت پختن غذاهای خورشی و برنج را نداریم، ساندویچ میتواند بهترین گزینه باشد. ساندویچی که میخواهیم طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دهیم، علاوه بر خوشمزگی، دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است. با طرز تهیه ساندویچ مرغ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ
- 2 عدد سینه مرغ
- 1 عدد پیاز
- 4 عدد نان پیتا
- یکسوم فنجان سرکه برنج
- 3 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 عدد لیمو ترش
- 2 حبه سیر (ریز خرد شده)
- مقداری پودر زنجبیل
- یکسوم کاهو (نازک برش خورده)
- یکسوم کلم قرمز (نازک برش خورده)
- 1 عدد فلفل دلمهای قرمز (نازک برش خورده)
- 1 عدد فلفل دلمهای زرد (نازک برش خورده)
- 1 عدد هویج بزرگ خرد شده
- 6 عدد پیازچه خرد شده
- ریحان تازه برای تزیین
- یکچهارم عدد آووکادو در صورت تمایل
- گشنیز تازه برای تزیین
- یکچهارم فنجان بادام زمینی خرد شده
خواص آووکادو؛ 7 خاصیت این سوپر میوه
طرز تهیه ساندویچ مرغ
ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و سینههای مرغ را با 1 عدد پیاز بپزید.
داخل یک کاسه، سرکه برنج، سس سویا، آب لیمو ترش و سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
یک کاسه بزرگ بردارید و کاهو، کلم قرمز و فلفل دلمهایها را داخل آن بریزید. سپس هویج و پیازچه را هم با چند تکه آووکادو خرد شده اضافه کنید.
مرغ پخته شده را از قابلمه بیرون آورده و با دست ریشریش کنید.
مرغ را هم به کاسه سبزیجات اضافه کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده، مایع سس را اضافه کنید. بعد، بادام زمینیها را هم اضافه کنید.
بعد از این که همه مواد را با هم مخلوط کردید. نان پیتاها را روی میز کارتان پهن کنید. سپس مواد را روی نصف نانها بریزید و طرف دیر نان را برگردانید.
مقداری ریحان و گشنیز برای تزیین روی ساندویچها بریزید سپس نوش جان کنید.
اگر شما هم از این نوع ساندویچها درست میکنید و دستور مخصوص به خودتان را دارید، طرز تهیه آن را برای ما بفرستید تا با نام خودتان در کتاب کاله منتشر شود.