ماهان شبکه ایرانیان

تراشتگتن به کابوس لالیگایی خود رسید

امشب بارسا در نوکمپ میزبان سلتاویگو خواهد بود و در صورت پیروزی، قطعا سال ۲۰۱۸ را با صدرنشینی به اتمام خواهد رساند.

به گزارش "ورزش سه"، به نقل از مارکا، تراشتگتن مدت هاست که تبدیل به یک گلر مطمئن برای بارسلونا شده است. دروازه بان آلمانی همواره در مصاحبه هایش گفته است که شب ها بدون فکر کردن به فوتبال و آسوده خاطر سر بر بالش می گذارد اما شاید او شب گذشته دلیل خوبی برای کابوس دیدن داشت.

 

 

 

 

بارسا امروز در نوکمپ پذیرای سلتا خواهد بود؛ تیمی که بدترین خاطرات را برای تراشتگن تداعی می کند. او که از فصل 16-2015 به دروازه بان ثابت بارسا در لالیگا تبدیل شده، تاکنون 5 بار در لالیگا برابر سلتا قرار گرفته و 12 گل نیز دریافت کرده است. بدتر اینکه در دو بازی مقابل این تیم در بالائیدوس، هر بار شکست های 4 گله را پذیرفت و روی یکی از گل ها نیز سوتی بدی داد. 

آسپاس، مهاجم سلتا نیز در این 5 بازی موفق به زدن 5 گل به تراشتگن شده است. باید دید نمایش گلر آلمانی برابر سلتا چگونه خواهد بود.

برای تراشتگن پس از سلتا، والنسیا نیز یک کابوس همیشگی است(7 بازی و 10 گل خورده).

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان