وبسایت بدونیم: باقلوا یکی از شیرینی های محبوب و لذیذ بوده که در کشور ایران، ترکیه و برخی از کشورهای عربی تهیه می شود. پایه این دسر خوشمزه خمیر می باشد، که درون آن با انواع مغزها مانند گردو، پسته، بادام… پر می شود و با شهد مخصوص باقلوا آماده به سرو می شود. مواد میانی باقلوا مطابق منطقه ای که در آن تهیه می شود، ممکن است متفاوت باشد
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400001j.jpeg)
مواد مورد نیاز:
- کره آب شده: 220 گرم
- شکر: 1 پیمانه
- ماست: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری
- پودر وانیل: ½ قاشق چای خوری
- آرد چهار و نیم الی پنج پیمانه
- هل: 2 قاشق چای خوری پودر
- پودر دارچین: 2 قاشق چای خوری
- گردو خرد شده: 1 و نیم پیمانه
- سفیده تخم مرغ: 2 عدد (هم بزنید تا پف کند)
- سفیده تخم مرغ: 2 عدد ترکیب شده با 1 قاشق چای خوری آب سرد
- آب: 1 و نیم پیمانه
- شکر: 1 و نیم پیمانه
- عسل: 1 و نیم قاشق غذاخوری
- گلاب: 1 قاشق غذاخوری و 1 قاشق چای خوری
- خلال پسته برای تزئین
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400017t.jpeg)
طرز تهیه کیک باقلوا
1. ابتدا فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. قالب را با کره چرب کرده و روی آن مقداری آرد بپاشید. سپس قالب را برگردانید و چند ضربه روی آن بزنید تا آردهای اضافی بیرون بریزد.
3. ادویه ها، شکر و گردو را داخل ظرفی با هم ترکیب کنید. در ظرف دیگری کره، تخم مرغ، شکر، وانیل، جوش شیرین و ماست را با هم مخلوط کنید سپس به آرامی آرد را به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400033o.jpeg)
4. خمیر را به دو نیم تقسیم کنید.
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400048y.jpeg)
5. با وردنه خمیر را به اندازه کف قالب (20*30 سانتیمتر) صاف کنید.
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400064t.jpeg)
6. خمیر باید به اندازه کافی نرم و کشدار باشد تا به راحتی بتوان آن را از روی سطح برداشته و داخل قالب قرار دهیم. اگر خمیر از کف قالب کوچک تر بود اطراف آن را بکشید تا به اندازه قالب در بیاید.
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400080d.jpeg)
7. سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند.
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400095m.jpeg)
8. مقداری از سفیده تخم مرغ هم زده شده را روی خمیر بمالید سپس ترکیب ادویه ها شکر و گردو را روی آن بریزید. نیمه دیگر خمیر را هم با وردنه صاف کنید و روی لایه اول قرار دهید. با کف دست کمی روی خمیر را فشار دهید.
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400111i.jpeg)
9. روی خمیر را ابتدا به اندازه 20 مکعب اندازه گیری و با چاقو برش بزنید.
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400111i.jpeg)
10. دوباره روی خمیر را سفیده تخم مرغ بزنید و داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی باقلواها طلایی رنگ شود.
11. بعد از 15 دقیقه که باقلوا را داخل فر قرار دادیم شیره باقلوا را درست می کنیم. 1 و نیم پیمانه آب + 1 و نیم پیمانه شکر و 1 و نیم قاشق غذاخوری عسل را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط2 الی 3 دقیقه بجوشانید. سپس از روی شعله بردارید و 1 قاشق غذاخوری و 1 قاشق چای خوری گلاب را اضافه کنید و کنار بگذارید.
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400126r.jpeg)
12. قالب را داخل قالب بزگ تری قرار دهید تا هنگام اضافه کردن شیره بیرون نریزد. یک بار دیگر بین مکعب ها را با چاقو از هم جدا کنید.
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400142b.jpeg)
13. شیره ولرم را روی باقلواهای داغ بریزید و روی آن ها را با پسته تزئین کنید.
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400158w.jpeg)
14. کیک باقلوا از دسرهای خوشمزه ای است که با آن می توانید برای شب یلدا سنگ تمام بگذارید.
![شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم شب یلدا را با کیک باقلوا جشن بگیریم](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/02/1718400173g.jpeg)