ماهان شبکه ایرانیان

باباغانوش؛ سُسی که در دنیا معروف است

یکی از سس های خیلی معروف توی دنیا باباغانوش هست. این سس لبنانیه و تشکیل شده از بادمجان و ارده و مثل هوموس نه تنها در لبنان بلکه توی کل دنیا رواج داره.

وب سایت سوران: یکی از سس های خیلی معروف توی دنیا باباغانوش هست. این سس لبنانیه و تشکیل شده از بادمجان و ارده و مثل هوموس نه تنها در لبنان بلکه توی کل دنیا رواج داره. باباغانوش معمولا به عنوان مزه سرو میشه یا همراه ساندویچ خورده میشه و همراه خیلی مناسبی برای پیتای تست شدست. اگر از مزه ارده خوشتون میاد حتما طرفدار این سس خواهید شد.
 
مواد لازم:

  • دانه کاج تست شده (برای تزئین) یه میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • بادمجان (بزرگ) 1 عدد
  • اَرده 1و1/2 ق غ
  • سیر  1حبه
  • ماست ساده 1 ق غ
  • نمک وفلفل به میزان لازم
  • آب لیمو ترش 1 ق غ
  • سماق 1/2 ق چ
  • پودر فلفل قرمز 1/2 ق چ تا1 ق چ
 
طرز تهیه باباغانوشBABA GANOUSH

طرز تهیه:

1-برای شروع فر رو روی دمای425 درجه فارنهایت یا220درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-بادمجان ها رو از طول نصف کنید و چند برش روش ایجاد کنید،کمی روغن زیتون بزنید.

3-و برای30-40دقیقه داخل فر بگذارید تا کباب بشه.

4-در اواخر پخت حتما کنار فر بایستید تا نسوزه وقتی بادمجان ها کباب شدند آنها رو از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود.

5-سپس داخل بادمجان ها رو با کمک قاشق خالی کنید.

6-ماست،ارده ،آب لیمو،سیر و ادویه ها رو به بادمجان اضافه کنید و با غذاساز تا زمانی بزنید که به پوره ای کرمی و لطیف تبدیل بشه.

7-درنهایت داخل ظرف بکشید و با سماق،دانه کاج،روغن زیتون و جعفری تزئین کنید و به همراه پیتای داغ ازش لذت ببرید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان