ماهان شبکه ایرانیان

شانس به سهمیه سپاهان لبخند می‌زند؟

نیازمند در مسیر علیرضا بیرانوند (عکس)

پیام نیازمند به دنبال حفظ سهمیه سپاهان در اردوگاه کارلوس کی‌روش است تا در جام ملت‌ها حضور یابد.

به گزارش “ورزش سه”، دروازه‌بان سپاهان در دومین فصلی که در قامت پدیده به فوتبال ایران معرفی شده، در آستانه حضور در یکی از جذاب‌ترین تورنمنت‌های خود است.


نیازمند که بعد از درخشش در ترکیب پیکان توانست راهی سپاهان شود و اعتماد بالای امیر قلعه نویی را به خود جلب کند، اکنون در آستانه یک ماجراجویی بزرگ قرار دارد.


دروازه‌بان جوان سپاهان به عنوان یکی از گلرهای مدنظر کارلوس کی‌روش در آخرین اردوی پیش از حضور در جام ملت‌ها دعوت شده و در رقابت با بیرانوند، حسینی و عابدزاده قرار دارد. با این حال به نظر می‌رسد بیرانوند به عنوان دروازه بان شماره یک راه خود را از دیگر رقبا جدا کرده و امیر عابدزاده نیز با حضور در فوتبال اروپا و سود بردن از پوئن لژیونر بعنوان دیگر دروازه بان احتمالی در لیست تیم ملی محسوب می‌شود.


رقابت برای سهمیه باقی مانده اکنون جنگ بزرگی را بین سیدحسین حسینی و پیام نیازمند شکل داده است؛ دروازه‌بان جوان سپاهان اما امیدوار است همچون گلر شماره یک به حداقل حضور در جام ملت‌ها دست یابد. در جام ملت‌های قبلی بیرانوند به عنوان دروازه‌بان سوم شانس حضور در استرالیا را به دست آورد و اکنون با فاصله فراوان نسبت به آن روزها به شماره یک کی‌روش تبدیل شده است.


نیازمند که با دستیابی به پیراهن شماره 22 تیم ملی در اردوی پیش از اعلام لیست نهایی شانس خود برای حضور در اروپا را بالا می‌دهند 24 ساعت پر استرس را پیش رو دارد و البته به نظر می‌رسد با توجه به تدارک برای مراسم کوتاه بدرقه به نظر می‌رسد باید او را نیز تنها سهمیه سپاهان در این رقابت‌ها محسوب کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان