کباب بره با سس مخصوص نیازی به تعریف و تمجید ندارد. اما سس مخصوص! سسی که در کنار این غذا در نظر گرفتیم، ترکیب خیار، ماست، آبلیمو، سیر و کرفس است که برای سرو در کنار کباب فوقالعاده است.
مواد لازم برای تهیه کباب بره
- 1 فنجان ماست سون کمچرب (خرید از دیجی کالا)
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری پوست لیمو ترش (رنده شده)
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
- 1 قاشق غذاخوری رزماری خشک شده (خرد شده)
- 1 قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه
- 1 کیلوگرم گوشت بره
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
طرز تهیه کباب بره با سس مخصوص
داخل یک کاسه ماست، روغن زیتون، پوست لیموی رنده شده، آبلیمو و رزماری و مقداری نمک را با هم ترکیب کنید.
گوشت بره را مانند شکل خرد کرده سپس به کاسه منتقل کنید. روی کاسه را سلفون بکشید و به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از 24 ساعت تکههای گوشت را به سیخ بکشید.
فر را روی دمای متوسط رو به بالا تنظیم کنید. سیخهای کباب را به کمک قلمو به روغن زیتون آغشته کنید و آنها را به مدت 7 تا 8 دقیقه داخل فر قرار دهید. (اگر فر را روی حرارت پایینتری تنظیم کردید، مدت زمان پخت را بالا ببرید.)
طرز تهیه سس مخصوص
داخل یک کاسه، ماست، کرفس، خیار، آبلیمو، سیر و شوید را با هم ترکیب کنید. مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. به همین سادگی یک سس بسیار خوشمزه درست میکنید.
نکات طرز تهیه
- به مدت 1 هفته این سس را میتوانید داخل یخچال نگهداری کنید.
- میتوانید به جای شوید از مقداری پیازچه داخل سس استفاده کنید.