مجله کورورش: بامیه از میوه هایی هست که بیشتر در جنوب کشور وجود داره و استفاده میشه. اما از اونجایی که بسیار خوشمزه و لذیذ هست خورشتش رو در بیشتر استان ها تهیه میکنند.
مواد لازم جهت تهیه خورش بامیه :
- بامیه: 850 گرم
- گوشت ماهیچه یا مغزران گوساله: 850گرم
- آبلیمو: 4 قاشق سوپ خوری
- پیاز سرخ شده: 4 قاشق
- رب گوجه: 3 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه خورش بامیه:
بعد از شستن گوشت آن را قطعه قطعه میکنیم و با پیاز سرخ شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آنها را در قابلمه می ریزیم و می گذاریم با مقداری آب روی حرارت کم بپزد و گوشتها کامل بپزند.
2. از طرف دیگر بامیه ها را میشوریم فقط باید حتما چوبهای ته آنرا بگیریم، قبل از آنکه بامیه ها را به خورشت اضافه کنیم باید آنها را در ظرف آب جوش همراه با کمی نمک بریزیم و بگذاریم تا بپزد. باید حواسمان باشد تا بامیه ها زیاد پخته نشود تا لیز نشوند.
3. رب و آب لیمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از حدود 20دقیقه بامیه ها را به خورشت اضافه کرده تا جا بیفتد.