ماهان شبکه ایرانیان

بیسکویت های درخت کریسمس

روشی متفاوت و زیرکانه برای تهیه ی بیسکویت های طرح دار ادر نظر داریم، که می توانید با آن بیسکویت های خود را به شکل مورد نظرتان تزیین کنید و همه را با آن ها متعجب کنید.

وب سایت آشپزباشی: بیسکویت درخت کریسمس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
 
 
این روشی متفاوت و زیرکانه برای تهیه ی بیسکویت های طرح دار است، که می توانید با آن بیسکویت های خود را به شکل مورد نظرتان تزیین کنید و همه را با آن ها متعجب کنید.
 
 مواد لازم:
  •  
  •     آرد سه و نیم پیمانه
  •     نمک  1/2 قاشق چای خوری
  •     کره  230 گرم
  •     شکر  2 پیمانه
  •     تخم مرغ  2 عدد بزرگ
  •     وانیل  1/2 قاشق چای خوری
  •    رنگ خوراکی به میزان لازم
 
بیسکویت درخت کریسمس 
 
 
طرزتهیه:

1- آرد و نمک را با هم ترکیب کنید. در کاسه ی بزرگی، کره (به دمای اتاق) و شکر را با همزن برقی برای حدود 4 دقیقه بزنید تا کمرنگ و پفدار شود.

2-تخم مرغ ها را یکی یکی و بعد هم وانیل را اضافه کنید و مواد را بزنید. سرعت همزن را کم کنید، ترکیب آرد را اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید.

3-خمیر را رنگ کنید. برای درخت ها دو سوم مواد را سبز رنگ کنید. به مقداری از خمیر رنگ قرمز و به مقداری از آن رنگ زرد اضافه کنید. مقداری هم بدون رنگ نگه دارید. خمیر سبز را نصف کرده، در کیسه نایلونی بپیچید و برای 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

4- خمیرهای سبز را به نوبت بین 2 کاغذ روغنی آردپاشی شده به پهنای 3 میلی متر باز کنید. کاغذ روغنی رویی را بردارید. خمیر قرمز را روی سطح آرد پاشی شده رول کنید. از خمیر زرد و بدون رنگ توپ های کوچکی درست کنید . آن ها را به شکل دلخواه روی خمیر سبز رنگ بچینید(اگر خمیر ها شل بودند آن ها را برای 10 دقیقه در فریزر قرار دهید).

5- فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.

6- کاغذ روغنی دوم را دوباره روی خمیر ها بگذارید و وردنه را روی آن بغلتانید تا خمیر های رویی به خمیر سبز بچسبند.

7- کاغذ روغنی را با احتیاط بردارید و خمیر را با قالب طرح درخت تقریبا 10 سانتی متری قالب بزنید و برای 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.

8- خمیر های قالب زده شده را از خمیر جدا کرده و در سینی فر بچینید و برای حدود 12 دقیقه در فر بپزید. آن ها را روی توری قرار دهید تا خنک شوند. می توانید بیسکویت ها را تا 1 هفته در ظرفی که هوا نکشد نگه داری کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی بیسکویت درخت کریسمس:

1- به آرد اضافی برای آردپاشی سطح کار نیاز دارید.

2- اگر دسترسی دارید از 2 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل استفاده کنید.

3- خمیر باید به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه در یخچال قرار بگیرد تا سفت شود. 
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان