شناسه : ۱۳۷۲۷۷ - چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۰۰
خوشمزه روز: کیک هویج به روش کلاسیک [تماشا کنید]
برای تهیه این کیک هویج علاوه بر هویج تازه رنده شده، به یک قوطی کمپوت آناناس و گردوی خرد شده هم نیاز دارید. برای تزئین آن هم نوعی خامه پنیری آموزش داده شده که موجب خوش طعم تر شدن کیک می شود.
برای تهیه این کیک هویج علاوه بر هویج تازه رنده شده، به یک قوطی کمپوت آناناس و گردوی خرد شده هم نیاز دارید. برای تزئین آن هم نوعی خامه پنیری آموزش داده شده که موجب خوش طعم تر شدن کیک می شود.
مواد لازم
برای کیک هویج
- 3 پیمانه آرد کامل
- 2 پیمانه شکر
- 2 قاشق چایخوری پودر دارچین
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 4 عدد تخم مرغ درشت
- 1 ¼ پیمانه روغن گیاهی
- ¾ پیمانه سس سیب
- 2 پیمانه هویج رنده شده
- 1 قوطی کمپوت آناناس
- 1 پیمانه گردوی خرد شده
برای خامه پنیری:
- 1 پیمانه کره آب شده
- 1 پیمانه پنیر خامه ای نرم شده
- 1٫5 پیمانه پودر قند
- 1 پیمانه گردوی خرد شده
طرز تهیه
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- دو قالب کمربندی یک اندازه را چرب کرده و کنار بگذارید.
- در یک کاسه کوچک، تخم مرغ ها، روغن، سس سیب و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید.
- در کاسه ای دیگر، آرد، شکر، دارچین، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
- مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد بیفزایید.
- هویج، آناناس و گردوها را اضافه کرده و هم بزنید.
- خمیر را بین دو قالب به طور مساوی تقسیم کنید. آن ها را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید.
- در فاصله خنک شدن کیک ها، کره و پنیر خامه ای را با هم زن برقی بزنید تا نرم و یکدست شوند. سه دقیقه برای این منظور کافی است. سپس به تدریج پودر قند را بیفزایید و هم بزنید.
- کیک ها را از قالب خارج کرده و یکی از آن ها درون بشقاب بگذارید. سپس سه چهارم از خامه را روی آن بمالید. کیک دوم را روی آن قرار داده و روی سطح کیک خامه بمالید.
- باقی مانده خامه را روی دیواره های کیک مالیده و با کاردک سطح آن را صاف کنید.
- بخش پائینی کیک را با گردوی خرد شده تزئین کنید. کیک هویج شما آماده سرو است.