میخواهیم طرز تهیه یک مدل پلو اسپانیایی آموزش دهیم. این برنج از خوراکهای ملی اسپانیا است و به خاطر ظاهر زیبا و خوشعطرش برای ناهار یا شام مهمانی انتخاب خوبی است. با ما همراه باشید.
زمان آماده کردن: 15 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه مقدار: برای 6 تا 8 نفر
مواد لازم برای تهیه پلو اسپانیایی
- 3 پیمانه برنج
- دوسوم پیمانه روغن زیتون
- یکچهارم قاشق چایخوری آنغوزه
- 1 عدد بزرگ فلفل دلمهای قرمز (خرد شده)
- سهونیم پیمانه آب
- 4 عدد بزرگ گوجه فرنگی (خرد شده)
- یکونیم پیمانه لوبیا سبز پخته شده
- 1 پیمانه نخود فرنگی پخته شده
- 1 عدد ساقه کرفس (خرد شده)
- 18 عدد زیتون سیاه (خرد شده)
- 8 قاشق چایخوری نمک
- 4 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- نصف قاشق چایخوری زعفران ساییده شده
- دوسوم پیمانه خلال بادام
طرز تهیه پلو اسپانیایی
برنج را خوب بشویید و آب آن را بگیرید.
یک تابه بردارشته و داخل آن مقداری روغن زیتون بریزید. روغن را با حرارت متوسط داغ کنید. سپس آنغوزه و فلفل دلمهای قرمز خرد شده را اضافه کنید. مواد را 2 دقیقه با هم تفت دهید.
در این مرحله برنج را اضافه کنید و حدود 3 تا 4 دقیقه آن را سرخ کنید. در این حین داخل قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
آب جوش را به برنج اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید.
گوجه فرنگی، کرفس، زیتون سیاه، نمک، فلفل سیاه و محلول آب و زعفران را هم اضافه کنید. وقتی مایه در حال جوشیدن است، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا حدود 30 دقیقه بپزد.
تا پایان مرحله پخت، نباید در قابلمه را بردارید. بعد از پخت، میتوانید روی برنج را با مقداری خلال بادام تزیین کرده و داخل ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان!