وب سایت آش خونه: کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم.
مواد لازم:- آرد : 300 گرم
- شکر : 200 گرم
- تخم مرغ : 3 عدد
- ماست : 150 گرم
- بکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
- گلاب : یک قاشق غذاخوری
- هل ساییده شده : یک قاشق مربا خوری
- روغن مایع : 180 گرم
طرز تهیه:1- ابتدا تخم مرغ و ماست و گلاب و شکر و روغن مایع را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم و به مدت 2 دقیقه هم میزنیم
2-حال آرد و هل و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و یکبار الک میکنیم
3-و بعد مواد مخلوط تخم مر غ را کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم و حدود 4 دقیقه با همزن دستی به خوبی مخلوط میکنیم
4-سپس کاغذ های مافین را داخل قالب ها میگذاریم و مواد را تا نصف کاغذ ها میریزیم
5-حال یک چاقو را در روغن میزنیم و روی مواد ریخته شده در قالب با چاقو علامت + میکشیم
6-حال کیک ها را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه میگذاریم اگر بعد از پخت کیک خواستید روی کیک کمی برشته شود به مدت 5 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید من خودم یکم بیشتر گذاشتم یه مقدار زیادی برشته شد
7-کیک یزدی ها آماده هست نوش جان
8-این مقدار مواد نزدیک 20 تا کیک یزدی به شما میدهد ولی من با نصف مواد یک کیک عشقولانه درست کردم