ماهان شبکه ایرانیان

آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم.

وب سایت آش خونه: کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم.

مواد لازم:

  • آرد : 300 گرم
  • شکر : 200 گرم
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • ماست : 150 گرم
  • بکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب : یک قاشق غذاخوری
  • هل ساییده شده : یک قاشق مربا خوری
  • روغن مایع : 180 گرم
 
آموزش تصویری کیک یزدی

طرز تهیه:

1- ابتدا تخم مرغ و ماست و گلاب و شکر و روغن مایع را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم و به مدت 2 دقیقه هم میزنیم

آموزش تصویری کیک یزدی

2-حال آرد و هل و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و یکبار الک میکنیم

آموزش تصویری کیک یزدی

3-و بعد مواد مخلوط تخم مر غ را کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم و حدود 4 دقیقه با همزن دستی به خوبی مخلوط میکنیم

آموزش تصویری کیک یزدی

4-سپس کاغذ های مافین را داخل قالب ها میگذاریم و مواد را تا نصف کاغذ ها میریزیم

آموزش تصویری کیک یزدی

5-حال یک چاقو را در روغن میزنیم و روی مواد ریخته شده در قالب با چاقو علامت + میکشیم

آموزش تصویری کیک یزدی

6-حال کیک ها را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه میگذاریم اگر بعد از پخت کیک خواستید روی کیک کمی برشته شود به مدت 5 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید من خودم یکم بیشتر گذاشتم یه مقدار زیادی برشته شد

آموزش تصویری کیک یزدی

7-کیک یزدی ها آماده هست نوش جان

8-این مقدار مواد نزدیک 20 تا کیک یزدی به شما میدهد ولی من با نصف مواد یک کیک عشقولانه درست کردم
 
آموزش تصویری کیک یزدی
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان