میخواهیم طرز تهیه پلو چینی را به شما آموزش دهیم. با این تفاوت که در چین این غذا تقریبا به صورت نیمپز سرو میشود. اما با توجه به سلیقه و فرهنگ غذای ایرانی بهتر است سبزیجات و برنج کاملا پخته سرو شوند. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پلو چینی
- 2 عدد سینه مرغ (خرد شده)
- 3 پیمانه برنج پخته شده
- یکسوم پیمانه کاهو چینی یا کلم برگ
- 4 قاشق چایخوری زنجبیل
- یکچهارم قاشق چایخوری آنغوزه
- 1 عدد هویج (خلال شده)
- یکسوم پیمانه ساقه کرفس (خرد شده)
- یکسوم پیمانه خیار (خلالشده)
- یکچهارم پیمانه فلفل دلمهای سبز
- یکچهارم پیمانه فلفل دلمهای قرمز
- یکسوم پیمانه نخود فرنگی پخته
- یکسوم پیمانه جوانه ماش
- یکسوم پیمانه پنیر توفو
- 1 قاشق غذاخوری سویا سس
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 4 قاشق غذاخوری روغن
- 1 عدد پیاز (خرد شده)
- نمک به اندازه لازم
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
طرز تهیه پلو چینی
ابتدا یک قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس زنجبیل و آنغوزه را اضافه کنید و با همان حرارت ملایم تفت دهید.
حرارت را زیاد کنید. هویج، کرفس خرد شده و کلم برگ را اضافه کنید و 2 تا 3 تفت دهید. سپس خیار، فلفل دلمهای سبز و قرمز، نخود فرنگی و جوانه ماش را اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
در ادامه پنیر توفو و سویا سس، پودر فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مواد را 2 دقیقه تفت دهید سپس در قابلمه را ببندید و کنار بگذارید.
در این فاصله سینه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی روغن داخل تابه سرخ کنید.
داخل یک قابلمه باقی روغن را بریزید و روی حرارت قرار دهید. برنج پخته شده را با روغن تفت دهید. سپس همه سبزیجات و مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.
پلو چینی را داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید. میتوانید مقداری سس سویا کنار پلو سرو کنید.