ماهان شبکه ایرانیان

رابطه بین مصرف گوشت و سرطان چیست؟

متاسفانه عادت های غذایی ما یکی از دلایل ظهور سرطان در بدن ما می باشد. گوشت به عنوان اصلی ترین ماده غذایی می تواند نقش زیادی داشته باشد. اما رابطه بین مصرف گوشت و ظهور سرطان چیست؟

آیا می دانید که بین 75 تا 80 درصد بیماری های سرطان زا توسط عوامل خارجی که بدن ما را تغییر می دهند، ایجاد می شوند؟ متاسفانه، عادت های غذایی ما یکی از دلایل این وضعیت است. گوشت به عنوان اصلی ترین ماده غذایی می تواند نقش زیادی داشته باشد. اما رابطه بین مصرف گوشت و ظهور سرطان چیست؟ مطالعات علمی مختلف نشان می دهد که ژنتیک، عناصر محیطی و رفتاری خاص عوامل اصلی تغییر سلول های بدن هستند. شما ممکن است مستعد ابتلا به این بیماری باشید، اما به این معنی نیست که باید آن را توسعه دهید.

 

گوشت و سرطان

 

گوشت قرمز، گوشت فرآوری شده و سرطان

ما گوشت قرمز را به عنوان تمام بافت ماهیچه ای که از پستاندارانی مانند گاو، گوساله، گوسفند و ... می آید طبقه بندی کنیم. مطالعات نشان می دهند که مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند منجر به بسته شدن رگ های خونی و عروق گردد. سرطان کولورتال یکی از رایج ترین سرطان های دستگاه گوارش است که علت مرگ و میر بسیاری از افراد در جهان است. اما گوشت فراوری شده پس از فرآیندهای افزودن نمک، مواد نگهدارنده، دودی کردن به دست می آید. سوسیس، کالباس، همبرگر، کوکتل و ... می تواند در این نوع طبقه بندی قرار بگیرد. 

سازمان جهانی بهداشت اعلام می کند که رژیم هایی شامل گوشت فرآوری بالا حدود 34،000 مرگ و میر ناشی از سرطان در سراسر جهان را به عهده دارد. همچنین مصرف گوشت فرآوری شده علت سرطان کولورکتال است. علاوه بر این شواهدی مبنی بر ارتباط سرطان معده نیز با مصرف زیاد این نوع گوشت ها به دست آمده است. به طور کلی خوردن 50 گرم گوشت فرآوری شده در روز باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان دستگاه گوارش شامل معده و روده را حدود 18 افزایش می دهد.

 

گوشت و سرطان

 

رژیم غذایی متعادل

تغییر رژیم غذایی پرگوشت به رژیم های غذایی با گوشت کمتر و مصرف گیاهان بیشتر می تواند تاثیر قابل توجهی در کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان را داشته باشد. همچنین تغییر رژیم غذایی از گوشت به گیاه، تولید و ترشح اسیدهای صفرا و استرول‌های خنثی را کاهش داده و متعاقباً موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان روده می‌شود. اسیدهای صفرا و استرول‌های خنثی جزء عوامل خطرناک ابتلا به سرطان روده هستند. چک کردن اطلاعات تغذیه ای غذاهای فرآوری شده نیز می تواند کمک مفیدی در کاهش دریافت نمک و چربی کمتری داشته باشد. پس از بررسی این اطلاعات، بهترین توصیه این است که مصرف خود را از این محصولات تنظیم کنید. بنابراین مهم است که یک رژیم متعادل داشته باشید که بدن شما تمام مواد مغذی مورد نیاز را دریافت نماید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان