ماهان شبکه ایرانیان

آش شولیِ یزدی؛ تجربه غذای محلی در روز جمعه

این آش مخصوص استان یزد است، آش شولیِ اصیل یزدی را درست کنید و در ظهر جمعه یک غذای محلی بخورید.

وب سایت سرآشپز: این آش مخصوص استان یزد است، آش شولیِ اصیل یزدی را درست کنید و در ظهر جمعه یک غذای محلی بخورید.
 
 مواد لازم:
 
  • سبزی (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله)  1500 گرم
  • چغندر بزرگ  2 عدد
  • پیاز   3 عدد
  • نعنا خشک   2 قاشق غذا خوری
  • آرد   1,1/2 لیوان
  • عدس   1 لیوان
  • روغن    به مقدار لازم
  • نمک    به مقدار لازم
  • زردچوبه   2 قاشق مربا خوری
  • سرکه    به مقدار لازم
 
آش شولی

طرز تهیه:

1- چغندر را پوست کنده، سپس آن را به صورت خلالی برش داده و با مقداری آب بگذارید روی شعله تا نیم پز شود.

2- بعد از نیم پز شدن چغندر، عدس و سبزی خرده شده را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا بپزد.در این فاصله نعنا و پیاز داغ را درست کنید و به آن زردچوبه را اضافه کنید.

3- به آرد حدود 4 تا 5 لیوان آب اضافه کنید و سپس با دست، کاملا آن ها را با هم مخلوط کنید. وقتی سبزی و عدس پخته شد نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید چند قل بخورد.

4- بعد از آن، ابتدا حدود 4 لیوان آب جوش به آش اضافه کنید و سپس آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه کنید و همزمان هم، خوب به هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

سایر نکات:

اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه کنید و سپس آن را خوب به هم بزنید تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود.بعد از این که نمک و فلفل آش را اندازه کردید، به آن نعنا داغ و بقیه ی پیاز داغ و سرکه را اضافه کنید (البته کمی از آن را برای تزئین نگه می داریم) و بگذارید تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.اگر سرکه دوست نداشتید می توانید آش را با رب انار میل نمایید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان