ماهان شبکه ایرانیان

بازگشت دژاگه به نقش اصلی (عکس)

اشکان دژاگه در مقابل ویتنام بار دیگر کاپیتان و نفر اول تیم ملی ایران خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی ایران در شرایطی از ساعت 19:30 دقیقه به مصاف تیم ملی یمن در اولین دیدار از رقابت های جام ملت های آسیا می رود که برخلاف پیش بینی ها اشکان دژاگه بار دیگر به ترکیب اصلی تیم ملی بازگشته و بازوبند را جلوتر از سایر نفرات بر بازو خواهد داشت.


از آخرین مرتبه ای که دژاگه به عنوان کاپیتان تیم ملی پیشاپیش ملی پوشان وارد زمین شد، زمان زیادی می گذرد ولی در مقابل ویتنام کی روش به بازیکن باتجربه خود اطمینان کرده و امیدوار است او با توجه به تبحر و کیفیتی که دارد، به تیم ملی برای کسب یک پیروزی آسان کمک کند.


در واقع کی روش مقابل یمن نشان داده که به قدرت رهبری بیش از جنگندگی اهمیت می دهد و همین موضوع هم دژاگه را به عنوان بازیکن اصلی میانه میدان تیم ملی به ترکیب اصلی رسانده است تا این هافبک 52 امین بازی ملی خود را تجربه کند.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان