آوای سلامت: اگرچه وراثت و افزایش سن، غیر قابل اجتنابند، اما مصرف برخی ویتامین ها، و مواد معدنی منجر به کاهش سرعت سفید شدن موها میشوند:
ماھی سالمون: ماھی سالمون حاوی اسید چرب امگا ٣، پروتئین و سلنیوم است. یکی از نکات مھم درباره سلنیوم این است که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی بوده و از بدن در برابر رادیکال ھای آزاد مضر که مسئول بسیاری از بیماری ھای خطرناک و نیز پیری زودرس ھستند، محافظت میکند.
شکلات: شکلات و مخصوصا شکلات نیمه شیرین، دارای ماده معدنی مس است. این ماده معدنی تولید ملانین را افزایش میدھد. ملانین، رنگدانه تیرهای است که به پوست و مو رنگ میدھد.
توت ھا: یکی از دلایل شھرت توت ھا، مقدار زیاد ویتامین ث. موجود در آنهاست. وجود این ویتامین برای سلامتی پوست و مو ضروری است. ویتامین ث. تولید کلاژن را در بدن افزایش داده و رادیکال ھای آزاد مضر را که در پیری زودرس نقش دارند، خنثی میکند. پس خوردن توت، به کاھش روند پیری و حفظ رنگ موھا، کمک میکند.
سبزیجات برگ سبز: این دسته از مواد غذایی، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و فیبر غذایی ھستند. ھمچنین، دارای ویتامین ب. هستند که برای تقویت و سلامتی پوست سر، ضروری است. حفظ سلامت پوست سر با کمک شیوه ھای طبیعی و بدون مواد شیمیایی، از مھمترین روش ھای جلوگیری از بروز مشکلات مو مثل سفید شدن مو است. ویتامین ب. 12 موجود در این گروه از مواد غذایی، به تولید ھورمون ھایی که در از بین بردن موھای سفید، نقش دارند، کمک میکند.
بادام: بادام ھم مانند شکلات، حاوی ماده معدنی مس است. در ھر واحد از بادام، ویتامینای و سایر مواد مغذی است که به سلامت پوست، مو و ناخن، کمک میکنند.