شناسه : ۱۳۹۶۴۴ - جمعه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۸
خوشمزه روز: طرز تهیه پاناکوتا به شکل اردک [تماشا کنید]
در این مطلب نحوه درست کردن پاناکوتا به شکل اردک آموزش داده شده که می توانید برای فرزندان خود درست کنید تا از طعم و شکل آن لذت ببرند.
در این مطلب نحوه درست کردن پاناکوتا به شکل اردک آموزش داده شده که می توانید برای فرزندان خود درست کنید تا از طعم و شکل آن لذت ببرند.
مواد لازم
- 3 قاشق غذاخوری آب سرد
- 3٫5 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
- 1٫5 پیمانه خامه چرب
- 6 قاشق غذاخوری شکر
- نصف پیمانه شیر کامل
- رنگ غذای زرد
طرز تهیه
- آب سرد را درون کاسه بزرگی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند.
- خامه و شکر را درون یک قابلمه متوسط ریخته و آن ها را روی حرارت متوسط قرار دهید.
- آن ها را تا زمانی که مخلوط شروع به غل زدن بکند، روی حرارت هم بزنید. سپس از روی شعله برداشته و آن را به مخلوط ژلاتین بیفزایید. هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند.
- شیر و رنگ غذای زرد را بیفزایید.
- پاناکوتا را از صافی عبور داده و سپس درون قالب اردکی بریزید. آن ها را به مدت 4 تا 6 ساعت درون یخچال بگذارید تا سفت شوند.
- پاناکوتا را از قالب درآورده و درون بشقاب بگذارید.
- در صورت تمایل، یک کاسه پودینگ به رنگ آبی درست کنید و پاناکوتاهای اردکی شکل را روی آن ها قرار داده و سرو کنید.